Cool Stuff

Povestea fascinantă a cuplului care a serbat recent 81 de ani de căsătorie

În urmă cu 81 de ani, Ron și Joyce Bond s-au căsătorit, deși toți prietenii apropiați le-au spus că mariajul lor nu va dura.

Știi vorba aia cu „să nu-ți pese de ce spun alții?”

Ei bine, partenerii, ajunși în prezent la peste 100 de ani, au demonstrat contrariul, iar pe 4 ianuarie au devenit în mod oficial oamenii cu cea mai lungă căsnicie din Marea Britanie. „Nu ne-am așteptat vreodată să ajungem la 81 de ani de căsătorie. Știm că suntem extrem de norocoși de faptul că am atins acest prag. Ne simțim fantastic! Nu există un șef în relația noastră, amândoi luăm și dăm”, a spus Joyne, în vârstă de 100 de ani.


Ron, 102 ani, povestește și el un secret al longevității: „Uneori viața este grea, dar muncim împreună să depășim obstacolele întâlnite. Avem și mare grijă unul de altul.”

Până la acest fantastic record, titlul a fost deținut de Ron și Beryl Golightly, un cuplu din Yorkshire, căsătorit de 80 de ani, până ca Ron să moară la 101 ani, în decembrie.

Anul trecut, Ron și Joyce și-au serbat căsnicia de stejar, iar Regina le-a oferit o scrisoare specială pentru a-i felicita: „Ce veste minunată a fost să aflu despre căsătoria voastră de 80 de ani. Sper din suflet să vă bucurați de această ocazie fantastică.”


Cei doi s-au căsătorit pe când aveau 19 și 21 de ani, în 1941. A fost dragoste la prima vedere. Au împreună doi copii, iar viața i-a purtat să devină și stră-străbunici. Cei de la The Mirror au notat că bătrâneii și-au serbat aniversarea în apartamentul lor din cadrul unui azil din Milton, Keynes, și până și cei de la BBC Radio 2 i-au felicitat pe post.


„Părinții mei sunt un cuplu cu adevărat special, nu doar pentru mine și fratele meu, ci și pentru nepoții și strănepoții și stră-strănepoții lor. La nuntă, prietenii le-au spus că mariajul lor nu va dura. Cât de greșită a fost afirmația asta? Trebuie să petreci timp cu ei pentru a le cunoaște iubirea și grija pe care și-o poartă unul altuia, chiar și după 81 de ani împreună”, a declarat fiica lor, Eileen.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.