Zanni, dezvăluiri din culisele Survivor. Cântăreața care a avut „un crush” pe el: „Ne-am declarat chestii”

În spatele camerelor de filmat se infiripează mereu câte o relație specială!

Share

Zanni,câștigătorul Survivor România 2021, face, din nou, o serie de declarațiisurprizătoare. De data aceasta, invitat în emsiunea lui Măruță, artistul avorbit deschis despre relația dintre el și Alexandra Stan, în perioada în carecei doi au stat în Republica Dominicană. 

CITEȘTE ȘI: Un nou cuplu de artiști la orizont? Cu cine se iubește Alexandra Stan după divorț

Chimia dintre Zanni și Alexandra Stan la Survivor România

Fără ocolișuri, Zanni a spus că întreel și cântăreață a existat o chimie.

„Alexandra Stannu mai este măritată, pot să spun că am avut o relație foarte specială înSurvivor, până să vină Ana (n.r. - Porgras). Am avut o conexiune cu ea, nu amfăcut nimic, dar ne-am declarat niște chestii. Mi-a spus că m-a avut crush. Lamine e ușor să îmi placă de o femeie, e mai greu să vreau să o combin”, adeclarat Zanni. 

CITEȘTE ȘI: Alexandra Stan - „Conflictele de la Survivor nu sunt regizate”

Pe cine ar salva Zanni de pe o insulă pustie

Pe de altă parte,tot Zanni a mărturisit pe care dintre fostele lui colege de emisiune ar salva-ode pe o insulă pustie. Iar răspunsul a fost unul singur.

„Ana Porgras.Încă țin la ea, este iubire, dar lumea nu înțelege ce fel este această iubire.Le-aș salva pe toate trei (n.r. - Alexandra Stan, Ana Porgras și Roxana Nemeș),dar am ales-o pe ea pentru că am avut o relație puternică, cele mai multeamintiri. Orice s-ar întâmpla, ea este”, a zis el. 

Share