Kiss Music News

Zanni, dezvăluiri din culisele Survivor. Cântăreața care a avut „un crush” pe el: „Ne-am declarat chestii”

În spatele camerelor de filmat se infiripează mereu câte o relație specială!

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, face, din nou, o serie de declarații surprizătoare. De data aceasta, invitat în emsiunea lui Măruță, artistul a vorbit deschis despre relația dintre el și Alexandra Stan, în perioada în care cei doi au stat în Republica Dominicană. 

Chimia dintre Zanni și Alexandra Stan la Survivor România

Fără ocolișuri, Zanni a spus că între el și cântăreață a existat o chimie.

„Alexandra Stan nu mai este măritată, pot să spun că am avut o relație foarte specială în Survivor, până să vină Ana (n.r. - Porgras). Am avut o conexiune cu ea, nu am făcut nimic, dar ne-am declarat niște chestii. Mi-a spus că m-a avut crush. La mine e ușor să îmi placă de o femeie, e mai greu să vreau să o combin”, a declarat Zanni. 

Pe cine ar salva Zanni de pe o insulă pustie

Pe de altă parte, tot Zanni a mărturisit pe care dintre fostele lui colege de emisiune ar salva-o de pe o insulă pustie. Iar răspunsul a fost unul singur.

„Ana Porgras. Încă țin la ea, este iubire, dar lumea nu înțelege ce fel este această iubire. Le-aș salva pe toate trei (n.r. - Alexandra Stan, Ana Porgras și Roxana Nemeș), dar am ales-o pe ea pentru că am avut o relație puternică, cele mai multe amintiri. Orice s-ar întâmpla, ea este”, a zis el. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.