Cool Stuff

Cum arată Gina Pistol fără machiaj și cu cine s-a apucat de sport și dietă

Răspunsul la prima parte din titlu este: la fel de frumoasă.

Gina Pistol  a mai publicat pe contul ei de Instagram o poză din vacanța exotică în care a fost cu Smiley și cu fiica lor în vârstă de 10 luni, Josephine. De această dată e vorba despre o poză în care vedeta apare fără machiaj și care a strâns o mulțime de reacții pozitive din partea fanilor, care i-au apreciat naturalețea și frumusețea. 

Dar nu doar fanii s-au arătat surprinși de poza fără machiaj, ci și alte vedete. Jo, de exemplu, i-a scris: „Ești așa de frumoasă!

Celia, Miki și Jean Gavril au reacționat și ei cu inimioare sau flăcări.  


Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată anul trecut și au preferat să fie discreți cu privire la postarea imaginilor cu micuța. 

Însă, nu au ratat nicio ocazie pentru a-și manifesta și exprima dragostea pentru fetița lor. 

De asemenea, Gina a mai transmis fanilor, prin 2 story-uri pe Instagram, că e momentul să-i facă o „surpriză trupului” și că se apucă de dietă și sport. Pentru acest lucru ea a apelat la o antrenoare de fitness renumită.    


Antrenoarea de fitness pe care a ales-o Gina Pistol este Carmen Sorban aka Carmen Fituna dintre cele mai „vânate” antrenoare din România pentru rezultatele excelente și vizibile într-un timp scurt, ea lucrând cu numeroase alte vedete. 

„Sunt pasionată de sport de mică. Am practicat tenis de câmp până la vârsta de 17 ani. În urmă cu 12 ani m-am apucat de fitness. Pe vremea aceea nu exista niciun curs acreditat în România, așa că am început să fac cursuri online și în străinătate, pentru mine, pentru că pur și simplu acest domeniu mă fascina!”, povestește Carmen despre cum s-a apucat de fitness


„Lucrez atât cu oameni care sunt relativ ok din punct de vedere al greutății, dar caută să-și îmbunătățească aspectul fizic, să-și tonifice masa musculară, cât și cu oameni supraponderali care vor să scape de kilogramele în plus.”, mai scrie ea pe pagina personală. 

Pe Instagram ea este urmărită de 182.000 de persoane și postează regulat poze cu rezultatele clientelor sale. Transformările sunt nu doar vizibile, dar și spectaculoase. 

Deci, să ne așteptăm ca în scurt timp Gina Pistol să se mândrească pe Instagram cu o astfel de transformare. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.