Cool Stuff

Ce probleme a avut TJ Miles cu legea - Faimosul de la Survivor România 2022 povestește ziua în care a fost arestat

TJ Miles este un personaj foarte interesant care a reușit să aibă succes pe YouTube și să devină cunoscut la nivel național, datorită poveștilor sale și modului în care vorbește despre viață.

Miles Jordache are 33 de ani și a locuit în Toronto, Canada, din 2000 până în 2018, de unde și accentul lui americanizat. Viața lui a fost un roller-coaster, plină de aventuri și de peripeții, așa cum a povestit și în interviul pe care l-a acordat celor de la VICE România, cât și în clipurile sale de pe YouTube. 

TJ are o echipă de marketing în spate, așa că tot ceea ce face are un sens, motiv pentru care nici poveștile cele mai suculente pe care le-a trăit nu le spune pe bandă rulantă, ci treptat, cât să capteze atenția publicului.

El face parte din echipa Faimoșilor din cadrul show-ului Survivor România 2022, unde a demonstrat deja că este un adversar interesant, care trebuie luat în serios. Miles are un service de mașini în București, dar înainte să-și pună viața în ordine și să o ia pe un drum ascendent, a trecut și prin câteva experiențe cu poliția. 


Cazul federal din 2013

Așa cum a mărturisit și în VICE, în 2013 a avut un moment de cotitură, când a fost implicat într-un caz federal. „Am putut să văd viitorul și să văd că puteam ajunge mort sau în închisoare. Nu aveam nicio idee că pot ieși din asta, dar cumva am ieșit. Cazul ăla federal m-a zdruncinat puternic, dar sunt fericit și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat, sincer”, a spus el. 

Mai mult, TJ Miles  vrea să știi că nu a stat în închisoare niciodată mai mult de o zi. De fapt, a ieșit după câteva ore. A real one nu stă niciodată la închisoare, zice el. „E foarte important ca oamenii să înțeleagă despre mine că nu am turnat niciodată pe nimeni. Am fost fidel codului, am plătit pentru greșelile mele, i-am scăpat pe prietenii mei de acuzații, pentru că a fost greșeala mea. Am grijă de oamenii mei, dorm foarte bine noaptea, sunt cel real”, a continuat el.


La acea vreme, influencerul nu a vrut să dea mai multe detalii, deși presa din Canada a scris despre acest caz și ceea ce s-a întâmplat cu el și prietenii lui la început de 2013. Ulterior, Miles a povestit întreaga experiență pe YouTube.

Practic, el și patru băieți au plecat în noaptea dintre ani la casino, la Cascada Niagara. Aici s-au distrat și au jucat mii se euro, fără să apuce să doarmă în acea noapte. A doua zi, în drum spre Toronto, au fost opriți de poliție și verificați cu câini. 


„Trei bărbați din Mississauga și un al patrulea individ au fost acuzați de deținere de droguri după un control de rutină în Niagara Falls, în prima zi a Anului Nou. OPP (Ontario Provincial Police) a oprit un automobil marca BMW în jurul orei 11, la intrarea pe Autostrada 420, lângă Drummond Road.

Miles Jordache, 24 ani, Erik Young, 27 ani și Terry Ramdhar, 26 ani, toți din Mississauga, precum și Conrad Kozolwski, 18 ani, din Oaksville, vor fi puși sub acuzare pentru infracțiuni de deținere și consum de marijuana și cocaină. Jordache va fi acuzat și de conducere sub influența substanțelor interzise”, se arată notat în presa canadiană.

Odată cu asta, Miles și-a asumat vina și a hotărât „că-i va scăpa pe toți”. Cu ajutorul unui avocat foarte bun, el a reușit să închidă cazul și toată lumea implicată să iasă fără acuzații. În prezent, youtuber-ul vrea să știi că nu promovează jocurile de noroc și îndeamnă pe toată lumea care are o problemă cu asta să caute ajutor.

Acum vorbește despre succesul personal și cum să fii cel mai bun în ceea ce faci. „La final de zi, banii vin și pleacă, dar sufletul unui om stă cu tine mereu, așa că trebuie să be careful, like wow. Protejează-ți sufletul cu toate mijloacele posibile”, a mai spus el celor de la VICE.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.