Cool Stuff

Tot ce trebuie să știi despre serialul „Lord of the Rings” - ce nume va purta, cât a costat și primele imagini

Este cel mai scump serial din toate timpurile.

Până acum nu știam mare lucru despre viitorul serial „Lord of the Rings”, dar lucrurile încep să se clarifice. În urmă cu câteva ore, cei de la Amazon Prime, platforma de streaming pe care va fi disponibil serialul, au oferit mai multe detalii.

De exemplu, știm acum că povestea va fi nu despre un inel, ci despre cele 20 de inele ale puterii, create în Ținuturile din Pământurile de Mijloc. 

De asemenea, avem și o primă imagine din serial, o captură pe care cei de la Prime au oferit-o fanilor pe conturile de social media. 


În plus, a mai fost lansat și un prim teaser, din care aflăm și că serialul va purta titlul de „The Rings of Power” și va fi lansat pe 2 septembrie

„În serialul The Rings of Power se unesc toate poveștile din al Doilea Ev al Pământurilor de Mijloc: cum au fost create inelele, cum a ajuns la putere lordul întunecat Sauron, povestea lui Númenor, un ținut legendar, și a ultimei alianțe dintre oameni și elfi”, au povestit creatorii serialului, JD Payne și Patrick McKay. Acțiunea va avea loc cu 1000 de ani înainte de aventurile din „The Hobbit” și „Lord of The Rings”.

Primul sezon a fost filmat în Noua Zeelandă, iar cel de-al doilea va fi filmat în Marea Britanie.

Mai știm și că „The Rings of Power” este cel mai scump serial din toate timpurile. Doar pentru drepturile de ecranizare, Amazon a plătit 250 de milioane de dolari. Costurile pentru producție ar fi ajuns în momentul de față la 1 miliard de dolari, iar serialul va avea cel puțin 5 sezoane.

Mai știm că în serial va apărea și o versiune mai tânără a lui Lady Galadriel, unul dintre cei mai puternici elfi și care apare și în trilogia LOTR. Dar e posibil să mai existe și alte personaje comune cu cele din filmele lui Peter Jackson.

Printre actorii care vor apărea în serial se numără Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Cordova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman și Sara Zwangobani. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.