Cool Stuff

Smiley și Gina Pistol, împreună și pe marele ecran - cântărețul va interpreta rolul unui regizor depresiv

Vezi primul trailer și când va avea premiera „posibil cea mai dramatică comedie”.

Smiley și Gina Pistol formează de câțiva ani unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. De 10 luni au devenit părinți și se pare că au decis să facă cât mai multe proiecte comune. De exemplu, de curând Gina Pistol a apărut și în cel mai nou videoclip al artistului. Mai mult, cei doi vor face echipă și pe marele ecran.

Ei vor juca în pelicula „Odată pentru totdeauna”, etichetată ca „posibil cea mai dramatică comedie” și despre care producătorii susțin că e bazată pe fapte reale.

Filmul este regizat de Iura Luncașu și va avea premiera pe 25 februarie 2022


Alături de Smiley și Gina Pistol vor mai juca actori precum Ada Galeș, Mihnea Luncașu, Augustin Viziru, Celina Enea și Cosmin Natanticu.

Smiley va avea rolul principal, cel al unui regizor de succes (Alex), dar care trece printr-o depresie. Povestea sună astfel: După ce își anunță familia că se reîntoarce în satul natal, ei decid să îl urmeze, și doar cu ajutorul lor reușește să depășească momentele dificile. De-a lungul filmului, încercarea lui Alex de a scăpa de depresie este împiedicată de diferite evenimente tragi-comice, însă descoperă adevăratul sens al vieții și că familia, iertarea și dragostea sunt leacul pentru orice.

În vara anului trecut, Smiley povestea despre acest rol următoarele: „Joc rolul unui depresiv, iar cei de la machiaj m-au îmbătrânit cu vreo 10 ani. Mă trezesc la 5-6 și adorm după miezul nopții. Pentru că filmez aproape în fiecare zi nu prea pot să mai ies din rol și sunt cam posac și obosit. Zilele trec repede, iar în drumul meu descopăr locuri neștiute, deosebit de frumoase, o Românie ascunsă.”

„Odată pentru totdeauna” a fost filmat în pandemie, de-a lungul câtorva săptămâni, departe de București.

În ceea ce o privește pe Gina, ea are un rol minor în film, dar va împărți cel puțin o scenă cu Smiley. 

Regizorul Iura Luncașu este unul dintre cei mai de succes din România, iar de-a lungul carierei sale a mai regizat și producțiile „Minte-mă frumos”, „Faci sau Taci” și „Investitorii”.

Iată și trailerul pentru „Odată pentru totdeauna”: 


sa

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.