Cool Stuff

Care este motivul pentru care Megan Fox nu va putea să-și dea jos ușor inelul de logodnă: „O va durea”

Relația dintre Machine Gun Kelly și Megan Fox nu mai este un secret pentru nimeni.

Cei doi se iubesc pasional și arată asta cu orice ocazie, așa cum am putut să vedem și în filmulețul în care artistul o cere de soție pe actriță. Unde mai pui că și-au băut și sângele unul altuia!

MGK și Megan au dat un interviu recent celor de la Vogue, unde rapper-ul a explicat și întreaga filosofie din spatele inelului, pe care l-a creat împreună cu renumitul bijutier Stephen Webster.


„Este vorba de un smarald columbian, fără tratament. A fost cioplit în formă de lacrimă, direct din mină. Diamantul este de la Stephen. Conceptul este că inelul se poate transforma în două inele separate. Când este complet, este ținut întreg de un magnet și formează o inimă obscură. Și vezi asta? Are țepi, așa că dacă încearcă să-l scoată o va durea”, a mărturisit artistul.

În interviu, cuplul vorbește și despre motivul pentru care au făcut publică cererea în căsătorie. „Ne-am dorit să controlăm povestea. În loc să faca cineva o fotografie cu noi doi sau cu inelul de pe mâna lui Megan, am înregistrat totul cu telefonul meu. Nu e ca și cum am avut fotografi sau ceva. Pur și simplu am fost eu care mi-am sprijinit telefonul de o cană”, a explicat Machine Gun.


Megan și Kelly formează un cuplu din mai 2020, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale thriller-ului „Midnight in the Switchgrass”. Zvonurile cu privire la o posibilă relație s-au intensificat printre fani, după ce actrița a apărut în videoclipul lui la piesa „Bloody Valentine.”

La câteva săptămâni distanță, Brian Austin Green, fostul soț al lui Megan, a anunțat despărțirea dintre ei, după 10 ani de căsătorie. În iulie 2020, rapper-ul și Fox și-au făcut relația publică pe Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.