Kiss Music News

Megan Fox s-a logodit - vezi cum arată inelul și cum a cerut-o Machine Gun Kelly

După ce a zis „Da”, cei doi și-au băut sângele unul altuia.

Proaspăt divorțată, Megan Fox s-a logodit cu rapperul Machine Gun Kelly. Acesta a cerut-o de soție pe 11 ianuarie, iar acum, două zile mai târziu, Megan a postat pe contul de Instagram o filmare cu momentul în care a fost cerută sub același copac sub care s-au cunoscut, un superb ficus bengalez.

Tot ea a scris și că după ce a spus „Da”, cei doi și-au băut sângele unul altuia.

Iată și momentul în care MGK a cerut-o pe Megan Fox, el a fost vizualizat până acum de peste 14 milioane de ori


Cei doi sunt împreună de un an și jumătate, iar actrița a finalizat divorțul de primul soț, actorul Brian Austin Green, cu care are și 3 copii, în luna octombrie a lui 2021.

Și pentru MGK aceasta va fi a doua căsnicie, rapperul are deja o fetiță dintr-o altă relație.  

Artistul a ținut să arate lumii întregi și inelul de logodnă cu care a cerut-o pe Megan Fox și pe care l-a creat împreună cu renumitul bijutier Stephen Webster. El a fost gândit să aibă două pietre prețioase: un smarald, pentru că reprezintă piatra lui Megan Fox, și un diamant, pentru că aceasta este piatra simbol a lui MGK.   

Și clipul în care MGK a prezentat fanilor săi cum arată inelul pe mâna lui Megan Fox, a fost vizualizat de peste 7 milioane de ori:


Anul trecut, la puțin timp după ce Megan Fox a început să iasă cu Machine Gun Kelly, ea a apărut și într-un videoclip al artistului, pentru piesa Bloody Valentine. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.