Kiss Music News

Adele în lacrimi, din cauza problemelor cauzate de COVID. Anunțul emoționant pe care l-a făcut fanilor

Adele a avut un moment complet vulnerabil cu fanii, unde a izbucnit în plâns, deoarece a fost nevoită să-și amâne show-urile programate pentru rezidența ei din Las Vegas.

Într-un clip postat pe contul ei de Instagram, artista le-a cerut scuze utilizatorilor pentru că a luat decizia de a reprograma concertele, din cauza faptului că echipa ei a „trecut prin multe.”


„Îmi pare tare rău, dar show-ul meu nu este gata. Am încercat absolut tot ceea ce am putut pentru a fi gata la timp și a fi îndeajuns de bun pentru voi, dar am fost complet distruși de întârzieri și de COVID. Jumătate din echipa mea are COVID. A fost imposibil să terminăm acest show și nu pot să vă ofer ceea ce am până acum.

Sunt obosită. Sunt obosită. Îmi pare rău că vă anunț din scurt, dar suntem treji de 30 de ore încercând să-i dăm de cap și nu mai avem timp. Sunt extrem de supărătă și rușinată și îmi pare rău pentru toți cei care au călătorit din nou să mă vadă cântând.


Îmi pare extrem de rău, îmi pare foare rău. Ne vom ocupa de asta și vom reprograma toate datele, voi termina acest show și-l voi aduce acolo unde trebuie să fie. Îmi pare tare rău, a fost imposibil, am avut atât de multe lucruri de înfruntat și pur și simplu nu e gata. Îmi pare tare rău”, a spus printre lacrimi cântăreața în vârstă de 33 de ani.

Adele și-a anunțat pentru prima oară rezidența la Colosseum, în Las Vegas, în noiembrie, imediat după lansarea albumului „30.” Ea mai are două show-uri programate în Londra, în Hyde Park în iulie, dar momentan nu au apărut informații dacă și acestea vor fi amânate. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.