Cool Stuff

Record mondial pentru La Casa de Papel: este cel mai vizionat serial în altă limbă decât engleza de pe Netflix

Cifrele vorbesc de la sine!

Foto: Tamara Arranz 

La Casa de Papel este, fără doar și poate, un serial-fenomen care a atras o audiență vastă de pe întreg Globul. Cifrele vorbesc de la sine în aceste momente, mai ales după ce seria a ajuns la un final, după mai multe sezoane împărțite mai multe părți și volume. 

Astfel, cele cinci sezoane din La Casa de Papel au acumulat 6.7 miliarde de ore de vizionare, făcându-l unul dintre cele mai vizionate seriale în altă limbă decât engleză de pe Netflix. 


La Casa de Papel mai înseamnă 2.000 de minute de ficțiune și două jafuri, 55 de ori când s-a auzit râsul lui Denver, 6 ori când am cântat cu toții Bella Ciao și 45 de momente când Profesorul și-a aranjat ochelarii pe nas. 


Efortul de producție al acestui serial de ficțiune spaniol, creat de Álex Pina și produs de Vancouver Media, a fost masiv. În ultimii ani, peste 1.000 de oameni au lucrat la La Casa de Papel, cu filmări în 300 de locații din 7 țări. Au fost produse în total 600 de salopete roșii, 140.000.000 de bancnote au fost aruncate în aer și aproape 1.000 de milioane de euro au fost „furate”, mai transmite Netflix. 

Netflix promite încă un La Casa de Papel, dar în versiune coreeană

Dincolo de cifrele-record, Netflix a dezvăluit recent primul teaser pentru versiunea coreeană a serialului La Casa de Papel. 

Acest remake va purta numele de „Money Heist: Korea - Joint Economic Area” și, de asemenea, e foarte posibil ca personajele să poarte și altă mască, una inspirată din cultura coreeană. Mai multe despre noul serial, aici

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.