Kiss Time Out

8 seriale de pe Netflix și HBO GO pe care să faci binging la început de 2022

Suntem la începutul unui nou an și avem încă tot dreptul să mai profităm de starea de liniște și de relaxare pe care am avut-o (sau pe care am încercat să o avem) în concediul de la finalului lui 2021.

Dacă încă nu ai început munca sau dacă după ce-ți termini programul vrei pur și simplu să fii chill, în canapeaua ta, atunci ți-am făcut o listă de seriale de pe Netflix și HBO, numai bune să te facă să uiți de prezent și să te transporte în alte lumi interesante.

And Just Like That... (HBO GO)

„Sex and the City” a fost un serial emblematic al tinereții noastre, unde patru prietene (Samantha, Carrie, Miranda și Charlotte) își explorau viața sexuală și cea romantică într-un New York aglomerat, complicat, dar nu lipsit de magie. În noua serie, Samantha (Kim Cattrall) nu a mai vrut să revină, dar celelalte trei femei au spus „DA” filmărilor. 

Acum au peste 50 de ani, și-au păstrat simțul estetic, dar încearcă să navigheze într-un nou decor, cel al prezentului. Și-a pierdut din farmec și autenticitate, parcă încearcă prea mult să fie corecte din toate punctele de vedere și de multe ori pică în penibil, dar tot merită urmărit, mai ales de dragului trecutului și, în special, dacă ai fost o mare fană a primului show. 


The Witcher (Netflix)

O serie fantastică, unde Geralt of Rivia, un vânător de monștri, încearcă să-și găsească locul într-o lume plină de magie, spirite rele și aventuri complexe. El are alături o vrăjitoare puternică, dar și o prințesă cu un destin complicat, iar alături de ele va încerca să rezolve problemele Continentului pe care se află.

Filmările la cel de-al doilea sezon au avut loc în UK, iar Henry Cavill, actorul principal, s-a antrenat non-stop la sabie, astfel încât toate mișcările sale din lupte sunt atent studiate, pentru ca acțiunea să fie cât mai veridică. Am așteptat doi ani între primul și al doilea sezon, dar am fost cuceriți instant de poveste, așa că abia așteptăm să vedem continuarea. Până una alta, urmează să apară - „The Witcher: Blood Origin.”


Euphoria (HBO GO)

Zendaya are rolul principal în această producție care explorează destinul unor puști de liceu, în timp ce se confruntă cu drogurile, sexul și violența. Un nou sezon urmează să apară pe 9 ianuarie 2022 și suntem tare curioși de modul în care acțiunea va fi continuată. În primul sezon, show-ul s-a bucurat și de o coloană sonoră extrem de apreciată de public. Labrinth este cel care s-a ocupat de ea și a reușit să completeze perfect povestea cu piesele alese. „Când te uiți în urmă, la vremurile în care erai adolescent, acea perioadă se simte semi-magică, dar și semi-nebună și semi-psihotică. Am vrut să mă asigur că muzica exprimă fix aceste lucruri”, a spus el. 


Sweet Tooth (Netflix)

Serialul ăsta a venit ca un pansament pentru suflet, într-o realitate contemporană, unde pandemia pare că nu s-a clintit din loc. Gus, un băiețel care este jumătate om, jumătate cerb, explorează viața cu toate părțile ei bune și rele, dar și prietenia, în acest show blând, empatic, superb și uman. Pare că „Sweet Tooth” ne oferă o lecție de viață și ne ajută mai bine să deschidem ochii la ceea ce avem în jur și oamenii pe care ne putem baza. Încă nu avem vești despre un al doilea sezon, dar tare sperăm ca cei de la Netflix să-i dea undă verde și istorisirea să meargă mai departe.


The Great (HBO GO)

Elle Fanning și Nicholas Hoult sunt protagoniștii acestei serii satirice și amuzante, complet exagerate, despre viața Ecaterinei cea Marte a Rusiei. Acțiunea este plasată în secolul al 18-lea și urmărește destinul acestei femei din Rusia rurală, care trebuie să aleagă între fericirea ei și viitorul țării. Al doilea sezon a fost abia lansat și te așteaptă o multitudine de aventuri excentrice, dar și râsete glorioase. „The Great” este fix ceea ce ai nevoie după o zi grea!


Emily in Paris (Netflix)

Un serial complet nerealist, unde absolut toate dramele se rezolva, unde stereotipurile dictează acțiunea, iar personajele centrale sunt îmbracate EXTRAORDINAR absolut în orice moment al vieții lor. O realitate complet irațională, dar care ne-a atras și care ne-a ținut acolo de la un capăt la altul. Poate avem nevoie de scenarii cu happy-end, poate că uneori avem nevoie de povești superficiale și ușoare, dar cert este că „Emily in Paris” ne-a atins un punct sensibil și ne-a cucerit. 


Love Life (HBO GO)

O serie care explorează, de-a lungul a două sezoane, destinele a două personaje diferite, în timp ce merg în căutarea iubirii. Relațiile nu sunt ușoare și nici nu durează o veșnicie dacă nu te implici emoțional în ele sau dacă nu lupți pentru rezolvarea unor probleme. Show-ul de pe HBO te duce prin toate pragurile începuturilor romantice și te poartă, alături de personajele centrale, prin tot felul de aventuri cu care te poți indentifica, mai mult sau mai puțin.


The Crown (Netflix)

Regina Marii Britanii a avut un destin fascinant, iar tot parcursul ei, cât și toate încrengăturile casei regale sunt explorate în aceast serial fantastic, documentat istoric, filmat în decoruri care-ți taie răsuflarea și unde joacă actori extrem de talentați, astfel încât ai sentimentul că ai pășit cu adevărat în lumea lor. Mai avem de așteptat până în noiembrie pentru premiera sezonului 5, dar cred că nu vom regreta nicio secundă. Ba chiar avem timp să reluam povestea și să intrăm din nou în atmosferă, nu zici?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.