Cool Stuff

Mimi, detalii picante despre despărțirea de Sebastian Dobrincu: „Nici nu terminasem de plâns și el era fericit cu altcineva”

Acum aflăm o parte a poveștii de dragoste dintre cei doi!

Vloggerița Mimi și Sebastian Dobrincu, actualul jurat de la Imperiul Leilor, au avut o relație de scurtă durată, cu suișuri și coborâșuri, care, aparent, a marcat-o mai mult pe tânără. 

De ce nu a vrut Sebastian Dobrincu să se afișeze cu Mimi

Mimi a povestit în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță că a suferit foarte tare după ce Sebastian Dobrincu a părăsit-o pentru Ioana Ignat. „M-a durut, eu nici nu terminasem de plâns și el era fericit cu altcineva”, a mărturisit ea. Asta deși, Mimi spune că l-a iubit „ca o nebună” de când l-a văzut prima oară. 

Suferința ei a fost cu atât mai mare cu cât Dobrincu nu a vrut să se afișeze cu ea, motivând faptul că imaginile publice ale acestora nu sunt deloc compatibile. În schimb, spune tânăra, Sebastian s-a afișat în mediul online imediat ce a confirmat relația cu Ioana Ignat: „Cu mine nu a vrut să se afișeze un an de zile de relație și a durut foarte tare să se afișeze cu altcineva”. 


Vedeta a mai povestit cum a început relația lor și cum a simțit că lucrurile se duc de râpă

„La începutul relației, am stabilit de comun acord că nu ne dorim să fie publică, nu știam dacă va fi stabilă. Eram doi copii. Eu aveam o expunere foarte mare. Nu voia nimeni să transforme o iubire pură de copii într-un circ. (…) Ne-am mutat împreună după trei luni.

A devenit o relație serioasă, apoi au început să apară problemele. Eu simțeam că el s-a îndrăgostit de altcineva, iar el spunea că era doar în capul meu. În momentul ăsta, nu am de unde să știu dacă era doar în capul meu sau dacă era realitatea, numai Dumnezeu știe”, a continuat Mimi. 

„Am făcut și eu pe imposibila”

După ce și-a dat seama că relația dintre ei s-a pierdut definitiv, Mimi spune că și-a schimbat atitudinea față de Sebastian

„Un an investisem mult timp și sentimente amândoi, construisem ceva. Dar, pentru că eu simțeam asta, am devenit foarte rea cu el. Apoi el a plecat în America. Când s-a întors, mi-a scris că vrea să ne împăcăm, nu i-am răspuns trei zile, și el era deja cu ea.

Ne-am întâlnit, amândoi ne doream să ne împăcăm, dar relația era sensibilă. Nu știam ce să fac. Am făcut și eu pe imposibila, nu i-am mai răspuns și el a fost cu altcineva”, a detaliat tânăra. 

Sebastian Dobrincu nu a povestit despre relația cu Mimi. Însă, după ce și-a oficializat relația cu Ioana Ignat, a lansat o piesă plină de patos. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.