Cool Stuff

Andreea Esca are o concurentă preferată în cadrul emisiunii Survivor 2022. Despre cine crezi că e vorba?

Survivor România 2022 a început în forță pe 16 ianuarie, iar Andreea Esca este una dintre fanele emisiunii.

În show, două echipe (Faimoșii și Războinicii) se bat pentru premiul celor mare și sunt pregătite pentru probe dure, care le pun la încercare abilitățile fizice, dar și psihice. 

Din echipa celor cunoscuți fac parte nume populare precum: Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, Cătălin Zmărăndescu, TJ Miles, Roxana Ciuhulescu, CRBL, Emil Rengle și Laura Giurcanu.

Prezentatoarea știrilor PRO TV și-a declarat susținerea pentru cea din urmă. „Sunt cu ochii pe tine”, a notat Esca într-un story pe contul ei de Instagram, în dreptul unui video cu blondina din cadrul concursului. 



Nu este prima oară când Andreea Esca și-a mărturisit susținerea față de Laura, după cum poți observa și tu în poza de mai jos. „Hai că vin @lauragiurcanu ! Cum? Azi nu mai e @survivorromania.oficial? Tocmai bine, că până duminică ajung sigur! Mă opresc si la stiri. Ne vedem la ora 19.00”, a notat ea în dreptul fotografiei.


În ediția din seara asta, începând cu 20:30,  Faimoșii și Războinicii se vor întâlni în jocul pentru imunitate. După ce săptămâna trecută s-au văzut nevoiți să își nominalizeze colegii, Faimoșii au dorința de a-și lua revanșa. Rămâne de văzut dacă vor reuși!  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.