Kiss Music News

Andreea Antonescu explică de ce ar putea ierta înșelatul într-o relație

Andreea Antonescu a fost invitată în cadrul emisiunii „Teo Show”, unde a răspuns la o serie de întrebări directe despre viața ei sentimentală.

Artista a avut o căsnicie cu Traian Spak, alături de care are o fetiță, Sienna. Cei doi s-au despărțit de ani buni, dar în continuare nu au divorțat. Fosta membră a trupei Andre a mai avut relații, însă niciuna nu a durat. 


Așa cum povestește în video-ul de mai jos, până acum s-a întâmplat să plece doar ea, și chiar dacă a avut momente de ezitare sau unele în care s-a gândit dacă ar fi trebuit să mai acorde o șansă sau să schimbe ceva, s-a gândit mereu la zicala „ciorba reîncălzită nu are același gust”, dar și la faptul că „în momentul în care a plecat a avut suficiente argumente și motive să facă asta.” 

Întrebată dacă este o persoană dificilă în relații, Andreea s-a descris ca o fire calmă, răbdătoare și care preferă să dezbată orice subiect și orice chestie care poate duce sau poate crea o anumită problemă.

„Nu-mi plac orgoliile, răutățile și nici chestiile astea de fete, de genul - hmm, a făcut asta, stai că nu mai vorbesc cu el trei zile, poate se prinde omul. Nu se prinde. E mult mai simplu să vorbești direct. Cred însă că am devenit foarte pretențioasă.”


„Sunt prea tolerantă”

Cât despre calitățile pe care un posibil iubit ar fi bine să le aibă, Antonescu a vorbit despre: „să fie glumeț, un tip smart și să aibă o experiență de viață mai mare care a mea.” Artista se consideră tolerantă, motiv pentru care a avut și de pierdut în plan amoros.

„Sunt prea tolerantă. Nu știu dacă am acordat prea multe șanse, dar am mers pe mâna lui, când știam că feeling-ul meu, instinctul meu, îmi spune cu totul și cu totul altceva. Am vrut să-i las libertatea de a fi bărbat, tocmai pentru a nu-i submina puterea și am greșit mult. Asta m-a transformat în scorpia care sunt astăzi”, glumește ea.


„Pot trece peste orice”

Andreea crede că este foarte greu să construiești la o relație, așa că atunci când investește emoțional într-una, nu este dispusă să renunțe cu ușurință. Întrebată dacă înșelatul este un deal breaker, ea mărturisește: „Pot trece peste orice, inclusiv peste înșelat. N-am eu foarte multe prietene, dar toate cu care am dezbătut subiectul ăsta mi-au spus că nu sunt sănătoasă la cap.

Din punctul meu de vedere, o relație se construiește atât de greu și persoana de lângă tine trebuie să fie specială și trebuie să-ți demonstreze multe lucruri în timp, astfel încât o aventură nu ar fi cea care m-ar determina să pun capăt unei relații la care am muncit din greu.”

Tu ce părere ai despre filozifia asta de viață?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.