Kiss Music News

Madonna visează la un nou sărut cu Britney Spears: „Ar fi foarte cool”

Madonna are planuri mari de viitor, chiar dacă nu toate se vor întâmpla așa cum își dorește.

Artista a făcut un live pe contul ei de Instagram, unde a răspuns la întrebări din partea utilizatorilor. Atunci când fanii și-au dorit să afle dacă are în plan un turneu mondial, ea nu a ezistat să le spună „da.”

„Cu siguranță. Trebuie. Pe stadion, baby. Eu și Britney, ce ziceți de asta? Nu sunt sigură dacă ea și-ar dori, dar ar fi foarte cool. Am putea chiar să refacem sărutul original”, a explicat vedeta.

Madonna s-a referit la sărutul faimos, devenit parte din cultura pop, dintre ea și Spears, în cadrul premiilor MTV Video Music Awards din 2003.


În mod cert ar fi interesant să le vedem pe cele două cântărețe în turneu împreună, dar Britney nu a mai cântat live din 2018. În prezent, ea a scăpat de tutela tatălui ei și și-a recăpătat independența, motiv pentru care a și declarat că nu exclude să revină la muzică în viitor. 


Madonna a susținut-o mereu pe Spears, iar în timpul mișcării #FreeBritney, ea a notat pe Instagram: „Vă rog să-i dați acestei femei viața înapoi. Sclavia nu mai există de zeci de ani. Moarte patriarhatului lacom care face asta femeilor de sute de ani. Asta este o încălcare a drepturilor omului. Britney, venim să te scoatem din închisoare.”

În plan personal, Madonna a vorbit și despre cum își dorește foarte tare să scoată piese noi, dar și despre filmul pe care-l scrie despre viața ei, pe care l-a catalogat drept o „autobiografie vizuală.” Abia așteptăm să aflăm mai multe detalii despre ambele proiecte.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.