Cool Stuff

Texas Chainsaw Massacre, unul dintre cele mai sângeroase filme horror, revine cu o nouă parte pe Netflix

Aceasta va fi cea de-a noua parte a francizei care a început în 1974.

Netflix a lansat trailerul pentru „Texas Chainsaw Massacre”, unul dintre cele mai sângeroase filme horror făcute vreodată. În mai puțin de 24 de ore, el a fost urmărit de peste 1 milion de persoane.

Franciza The Texas Chainsaw Massacre ajunge astfel la cea de-a 9-a parte, iar fanii probabil că au rămas înlemniți când l-au văzut din nou în acțiune pe Leatherface.

Ce trebuie să știi este că această parte ignoră toate filmele care au apărut între originalul din 1974 și „Leatherface” din 2017, dorindu-se o continuare directă a primului. 

În trailer putem vedea cum un grup de prieteni se mută în orașul fantomă Harlow, din statul Texas, pentru a începe o viață nouă și pentru a pune bazele unei noi afaceri. Ei nu știu că aici se află și sângerosul criminal în serie Leatherface, iar acesta îi alege drept următoarele sale victime.

În trailer există și un moment amuzant, atunci când niște turiști scot telefoanele și-l amenință pe Leatherface că-l vor filma și că acesta va fi „canceled”, doar pentru ca secunde mai târziu să sară sânge în toate părțile. 

Filmul va avea premiera pe Netflix pe 18 februarie, așa că aruncă un ochi pe trailer pentru a vedea dacă ai curajul necesar să-l vizionezi până la capăt:  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.