Cool Stuff

Lora: „multe femei din România sunt misogine, au o problemă cu celelalte femei"

Deși nu se declară o feministă convinsă, Lora crede că femeile ar trebui să se susțină mai mult între ele și să lase invidia deoparte. Crede mai degrabă în girls and good guys POWER decât în treaba cu feminismul.

Lora a venit astăzi la Foarte Bună Dimineața să își lanseze în premieră piesa „Loc de 2". Ce ne-a oferit, însă, a fost mai mult decât o melodie emoționantă și un moment live impecabil. A venit în studio și ne-a fost un adevărat speaker motivațional.

Deocamdată pe gratis, dar Andrei Ciobanu i-a sugerat să se gândească serios să facă bani din asta. 


Am vorbit cu ea despre feminism și despre latura misogină a femeilor din România.

Femei care urăsc alte femei. „Încerc să dau vina pe cifre. Suntem șapte femei la un bărbat. Dar unele au, real, o problemă cu celelalte femei, se urăsc între ele", a spus Lora. Iar explicația ei a mers mai departe, declarând că e ceva ce s-a sădit din educție, faptul că femeile sunt rele, sunt bârfitoare. „Iar dacă tu nu ești așa, prinzi o frică de celelalte femei", a completat ea.  

A recunoscut, însă, că a fost și ea invidioasă: „Am simțit și eu invidie, o formă de invidie, de genul „mi-ar plăcea și mie",  „dar de ce ea și nu eu?", „oare ea e mai bună decât mine?".

De la comparații pleacă totul și e un pas până la invidie. Dacă nu știi să te evaluezi pe tine corect, să îți mulțumești pentru tot ce reprezinți, e greu. La restul se lucrează"a conchis Lora.

Revenind la muzică, noua piesă a Lorei ne-a dat fiori, dar din aceia buni, așa că avem o întrebare pentru tine.

Ce preferi: LIVE-ul sau originalul?

Dar cel mai bine, te lăsăm să te convingi de AICI, dacă nu ai fost pe frecvență la momentul ei LIVE de la Foarte BUNĂ Dimineața. Ne-a dat și knock-down cu un cover după Easy on me", piesa lui Adele. 

Și te lăsăm și cu videoclipul melodiei:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.