Kiss Time Out

„Escrocul de pe Tinder”, documentarul Netflix care te va face să renunți la aplicațiile de dating

Povestea reală a unui escroc care a făcut milioane de dolari pe Tinder, lăsând mai multe femei falite.

Cel mai nou documentar Netflix, lansat pe 2 februarie, se numește „Escrocul de pe Tinder și este despre povestea reală a unui bărbat care a înșelat mai multe femei și le-a convins să-i dea sume mari de bani.

Shimon Hayut a mințit pe aplicația de dating, spunând că este miliardar, fiul lui Lev Leviev, cunoscut și ca Regele Diamantelor. Victimele sale povestesc cum acesta le-a copleșit cu dragoste și afecțiune, până când a obținut de la ele sume considerabile de bani sau acces la cardurile lor de credit.

Trei dintre victimele sale își spun povestea în „Escrocul de pe Tinder”.

De exemplu, Cecilie Fjellhøy l-a întâlnit pe „Simon Leviev” pe Tinder în 2018 și a crezut că a dat peste bărbatul viselor sale: era drăguț, generos, atent și bogat. Relația lor s-a mutat și în offline, iar acesta a scos-o la întâlniri la hoteluri de 5 stele, cu avioane private și cu multe cine romantice la restaurante scumpe. Însă, Fjellhøy a descoperit că în tot acest timp, Leviev i-a creat o datorie de 250.000 de dolari, sumă pe care el a promis că o va plăti înapoi, dar la care ea încă plătește și în prezent. 

Așa cum spuneam, numele adevărat al escrocului este Shimon Hayut, iar el a fost prins în 2019, cu ajutorul a 5 reporteri de investigație finlandezi. Ei au descoperit și că acesta a fost arestat în Finlanda în 2015, tot pentru că a înșelat și a furat banii a 3 femei, dar după 2 ani în închisoare, el s-a întors la vechiile obiceiuri.

În 2018, el ar fi furat de la femeile pe care le agăța pe Tinder peste 10 milioane de dolari și a acționat în 7 țări. În 2019, Hayut a fost condamnat la 15 luni de închisoare în Israel, pentru fraudă și furt de identitate. După doar 5 luni, el a fost eliberat și s-a apucat din nou de escrocherii. 

Iată trailerul pentru documentarul Netflix care-ți spune fascinanta poveste a „Escrocului de pe Tinder”:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.