Cool Stuff

Care este legătura dintre Prințul Harry și Serena Williams: „Îmi rezolvă toate problemele din viață”

Prințul Harry și celebra jucătoare de tenis Serena Williams sunt buni prieteni, iar recent au avut o discuție cu privire la importanța sănătății mintale, mai ales că Ducele de Sussex este un promotor al acesteia.

Cei doi au vorbit în cadrul unui panel organizat de BetterUp, o companie care dorește să le asigure angajaților servicii de sănătate mintală. Harry a inițiat teme de discuție foarte interesante cu Williams - de la burnout, la cum face față pierderilor și eșecurilor din viață. 

„Este foarte greu. Îmi este teribil să pierd. Când vine vorba de eșec, pur și simplu urăsc acest cuvânt. Atunci când pierd, învăț foarte multe din asta. Cele mai mari maturizări le-am avut din eșecuri și pierderi”, a spus Serena.


Jucătoarea de tenis, câștigătoare de 23 de Grand Slam-uri, a povestit cum mereu este interesată de pierderi, chiar și atunci când investește într-o companie: „Când investesc într-o companie, vreau să știu pierderile. Dacă ai mai avut o companie înainte, cum s-a întâmplat asta? Unde ai greșit? Deoarece, dacă totul a fost bine și ușor, asta nu formează caracterul, știi?”

Prințul Harry completează ideea și susține că nu trebuie să ai niciodată impresia că știi totul, deoarece atunci există șansa să se întâmple lucruri negative. „Este o lecție aici. Este o lecție dată de Univers și trebuie să învăț ceva din ea, deoarece data viitoare când se întâmplă, să fiu mai puternic sau să găsesc o soluție, astfel încât să-mi ating scopul. Iar dacă ai o perspectivă, atunci toate lucrurile negative care se întâmplă se pot transforma în lucruri pozitive; depinde cum le privești.”

În cadrul discuției, Serena a dezvăluit că Harry a ajutat-o să-și găsească un coach de sănătate mintală, alături de care încă lucrează. „Știu că glumesc mult, dar Harry chiar este unul dintre instructorii mei. De fiecare dată când îl văd, îmi rezolvă toate problemele vieții.”


Contextul prieteniei dintre Harry și Serena este legat de legătura dintre jucătoarea de tenis și soția prințului, Meghan Markle. Williams a participat la nunta lor regală din 2018, alături de soțul ei, co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian.

Ducele de Sussex s-a implicat în compania BetterUp în martie 2021, deoarece consideră sănătatea mintală un subiect foarte important de explorat și avut în vedere. 

„Cred cu tărie că dacă ne prioritizăm sănătatea mintală lăsăm la iveală un potențial și oportunități pe care nu știam că le avem în interiorul nostru. Dacă ești conectat cu propria ta minte și ai un sistem de suport structurat în jurul tău, atunci ai toate șansele să-ți atingi potențialul de performață. Am învățat în propria mea viață puterea de a transforma durerea în scop”, a spus el la acea vreme.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.