Cool Stuff

Cristiano Ronaldo a devenit prima vedetă de pe Instagram cu 400 de milioane de urmăritori

Încă un record doborât de cel mai popular fotbalist al zilelor noastre.

Popularitatea lui Cristiano Ronaldo este într-o continuă creștere. Starul de la Manchester United nu este doar unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, dar de curând a devenit și cea mai populară vedetă de pe Instagram.

În vârstă de 37 de ani, Cristiano Ronaldo are în momentul de față peste 400 milioane de urmăritori pe Instagram, devenind astfel prima persoană care atinge această cifră.

În urmă cu jumătate de an, fotbalistul avea în jur de 230 de milioane de urmăritori și era cel mai urmărit bărbat de pe rețeaua socială. Ultimele luni i-au adus o creștere incredibilă în popularitate, depășind toate starurile de pe Instagram și încoronându-se regele platformei de socializare

Până acum, Cristiano Ronaldo a avut 3242 de postări și are o medie de 10 milioane de aprecieri la orice ar pune pe platforma de socializare. De aceea, el poate cere sponsorilor chiar și 2 milioane de euro pentru o postare în care promovează un produs.   

Mai mult, el încasează din Instagram mai mult decât salariul pe care-l are la Manchester United. În 2021, el a avut câștiguri de peste 40 de milioane de euro numai din Instagram, ca fotbalist el câștigă 23 de milioane de euro

În urma sa, în topul celor mai urmărite persoane de pe Instagram, se află:

Kylie Jenner - 309 milioane de urmăritori


Lionel Messi - 306 milioane de urmăritori 


Dwayne 'The Rock' Johnson - 296 milioane de urmăritori


Selena Gomez - 295 milioane de urmăritori




Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.