Kiss Music News

Cel mai iubit artist din Polonia este o româncă: pe numele ei, Olivia Addams

Mulți români nici nu știu că Olivia e una de-a noastră, dar în afară, piesele ei sunt foarte apreciate.

Muzica artiștilor români a spart de multe ori barierele țării și este foarte apreciată în străinătate de peste un deceniu. INNA, Minelli, Matteo sau trupe ca O-Zone și Akcent au cunoscut și succesul internațional, după cel pe plan local.

Chiar și așa, există artiști de la noi care sunt în prezent pe locul 1 în topurile din străinătate, iar românii nici nu știu că sunt conaționali cu ei. E și cazul Oliviei Addams, pe numele ei din buletin Adriana Livia Opriș, ce are un lipici fantastic la polonezi sau ucrainiei, pe care i-a cucerit cu piesele ei.


Melodia ei “Stranger” a fost locul 1 pe radiourile din Polonia timp de 8 săptămâni consecutive și a fost locul 1 și pe Shazam. Pe lângă această piesa,  “Are we there” și “Dumb” s-au regăsite în aceleași topuri la final de an.

Acum Olivia Addams e determinată să cucerească și publicul român. De curând a lansat “Scrisori în minor”, scrisă de Carla’s Dreams, prima ei piesă în limba română. Piesă care s-a auzit pentru prima dată la Kiss FM și pe care a cântat-o LIVE în premieră la Foarte Bună Dimineața. 


 „Când am filmat clipul am plâns 5 ore. Mi se pare o piesă foarte puternică, am empatizat foarte mult cu mesajul. Carla's mă tot întreba dacă îmi place, pentru că mă vedea plângând", a mărturisit ea în emisiune. 

Pe noi ne-a cucerit deja. Vă lăsăm și pe voi cu varianta live a piesei să ne spuneți ce părere aveți. Merită mai mulți români să o știe pe Olivia Addams?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.