Kiss Music News

Coldplay și Selena Gomez au lansat clipul unei piese care-ți va frânge inima

Coldplay și Selena Gomez au lansat videoclipul unei piese care vorbește despre durerea unei despărțiri.

Piesa face parte de pe cel mai recent album lansat al trupei britanice - „Music of the Spheres” - și în mod cert va rezona cu cei care nu sunt tocmai fericiți în așa zisă „lună a iubirii.” 


Balada de dragoste vine însoțită de un videoclip alb-negru, regizat de Dave Meyers, unde solistul Chris Martin și Selena își înfruntă separat propria durere cauzată de o relație. 

„We had that kind of love / I thought that it would never end”, cântă ei.


Artista a postat o poză jucăușă pe contul ei de Instagram, alături de Chris, pentru a promova lansarea clipului, iar fanii au recompensat-o cu peste 3 milioane de like-uri.

Pe YouTube, cântecul are peste 4 milioane de vizualizări, în doar o zi de la lansare, și suntem tare curioși să ne spui dacă-ți place și ție sau nu.


În ceea ce-l privește pe Martin și cariera lui muzicală, într-un interviu din decembrie, el a spus că plănuiește să nu mai scoată muzică nouă cu trupa lui, începând cu 2025. „Ultimul nostru album va ieși în 2025 și după asta cred că vom merge doar în turnee. Poate vom mai face colaborări, dar catalogul Coldplay se va încheia atunci.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.