Kiss Music News

Nume noi în line-up-ul SAGA: DJ Snake, Tiësto, Meduza, o parte dintre cei care te vor ține în priză pe Arena Națională, la începutul verii

Uite pe seturile cui dansezi la Arena Națională în iunie, la primul festival din 2022 din România.

Veștile pe care le așteptai sunt aici! SAGA a anunțat nume noi în line-up-ul festivalului care va avea loc pe 3, 4 și 5 iunie, la Arena Națională. Sunt DJ pe care i-ai mai văzut în live act-uri și ți-au dat super energie pentru distracție, dar și DJ care vin pentru prima dată la noi.

DJ Snake, Tiësto, Ofenbach, Fisher, Meduza și Sven Vath nici nu mai au nevoie de alte introduceri. Vin în România la începutul verii pentru niște show-uri explozive pe care abia așteptăm să ne consumăm bateriile.

Pentru prima dată în România, la SAGA Festival, vin și unii dintre cei mai apreciați artiști EDM la nivel internațional. The Stickmen Project, Acraze, Jax Jones, Camelphat, Joel Corry, Da Tweekaz, Honey Dijon, Dom Dolla, Biscits, Purple Disco Machine și John Summit ți-au pregătit surprize pe care nu vrei să le ratezi.

În total, peste 200 de artiști internaționali și locali de renume îți vor face începutul verii incendiar pe Arena Națională. E un concept uluitor, unic în România, cu multe scene și secrete ce așteaptă să fie descoperite de cei care vor pătrunde în universul SAGA. 

Alte nume mari vor completa line-up-ul și vor fi anunțate în perioada următoare. Stay tuned! 



De unde îți iei și cât costă biletul pentru 3 zile efervescente de festival?


Abonamentele early bird sunt sold out, dar a fost lansat cel de-al doilea prag de prețuri, de 120 euro + taxe pentru abonamentele General Acces.
Cei care își doresc să trăiască o experiență fantastică la festival și să fie parte dintr-un concept unic au la dispoziție, începând din acest moment, 72 de ore să-și achiziționeze abonamentele General Acces la 110 euro + taxe. 

Toate tipurile de abonamente pot fi cumpărate de aici



Suntem sunetul mișcării SAGA și abia așteptăm să vibrăm cu toții la unison! 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.