Kiss Music News

Adele, prima apariție pe covorul roșu, după o pauză de 5 ani, la BRIT Awards. Artista a plâns pe scenă

Adele a revenit în forță în industria muzicală, odată cu lansarea albumului „30”, primul ei material muzical după o pauză de șase ani.

În prezent, ea a mai pus pe listă o premieră - a avut prima apariție pe covorul roșu, după o pauză de cinci ani, în cadrul premiilor Brit Awards.

Artista a purtat o rochie semnată Armani Privé, accesorizată cu cercei din diamant și onix via Lorraine Schwartz. Ultima oară când a ieșit la o gală a fost în 2017, la premiile Grammy, unde a purtat o rochie verde semnată Givenchy Couture.


Adele a fost nominalizată la patru categorii - „Artistul Anului”, „British Pop/R&B Act”, „Albumul britanic al anului” și „Single-ul britanic al anului” și a plecat acasă cu trei trofee pentru „Cântecul Anului” via „Easy on Me”, „Albumul Anului Mastercard” și „Artistul anului.” Ea are în total 12 premii Brit Awards.


În timpul discursului de mulțumire pentru „Albumul Anului Mastercard”, cântăreața a izbucnit în lacrimi, atunci când a dedicat materialul muzical atât fiului ei, cât și fostului ei soț, Simon Konecki. 

„Aș vrea să dedic acest album fiului meu. Și lui Simon, tatăl lui. Albumul ăsta a fost despre povestea noastră, nu doar a mea, și sunt foarte mândră de mine că m-am ținut tare și am lansat acest album atât de personal pentru mine. Nu mulți oameni mai fac asta în ziua de azi. Iar fiul meu a fost extrem de grațios și bun și răbdător cu mine în ultimii ani, iar premiul ăsta este pentru el”, a spus ea.


„My Little Love”, o melodie cu mesaj

„My Little Love” face parte de pe noul ei material muzical și este o melodie unde încearcă să-i explice divorțul fiului ei. „Mama a avut multe sentimente în ultima vreme. Mă simt confuză. Îl iubesc pe tatăl tău pentru că așa ai apărut tu. Ești jumătate din mine și jumătate din el”, spune Adele în melodie. La un moment dat, Angelo îi răspunde: „Oy, simt că nu mă iubești”, iar Adele îl liniștește: „Știi că mami nu place pe nimeni așa cum te place pe tine, da?”

În noiembrie, invitată în cadrul emisiunii „q with Tom Power”, Adele a mărturisit că piesa este „foarte personală.” „ Probabil va trece prin etape când o va urî, în adolescență. Dar a fost o parte importantă din puzzle-ul vieții mele - nu al albumului - așa că am fost nevoită să o includ în playlist.”


„I Drink Wine”, LIVE

Apariția la BRIT Awards marchează și prima ei ieșire în public, după ce și-a anunțat fanii că este nevoită să-și amâne rezidența din Las Vegas, programată inițial între 21 ianuarie și 16 aprilie, din cauza faptului că show-ul nu este gata.

„Îmi pare extrem de rău, dar concertul meu nu este gata. Am încercat absolut totul să-l punem cap la cap la timp și să fie îndeajuns de bun pentru voi, dar am fost pur și simplu distruși de întârzieri și de COVID”, a declarat ea într-un mesaj publicat pe contul ei de Instagram.

În cadrul ceremoniei, Adele a interpretat live piesa „I Drink Wine”, iar în ceea ce privește planurile de după gală, ea a spus: „Mă duc direct acasă, unde am să comand de la McDonald's.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.