Kiss Music News

Randi ne povestește în exclusivitate despre cum a scos o piesă alături de Faydee: „Distanța nu mai e o problemă în era noastră”

Randi a revenit în atenția noastră, de data asta cu un hit realizat în colaborare cu Faydee.

Randi a început anul în forță. După ce a lansat „Dincolo de Marte” alături de Roxen, melodie care a stat săptămâni la rând în trending pe YouTube, artistul a revenit cu o colaborare fresh. „Body Language” este o piesă dance energică, cu influențe slap bass și cu subtile influențe balcanice în temă și interpretare.

Cântecul este compus și produs de Randi, în studiourile Famous Production, iar versurile sunt scrise de el în colaborare cu artistul australian de origine libaneză Faydee.

Am stat de vorbă cu Randi pentru a afla mai multe detalii despre colaborarea internațională, dar și planurile sale de viitor, cât și piesele preferate. Iată ce a ieșit:


Cum ai ajuns să colaborezi cu Faydee, vă știați?

Nu ne știam personal, însă mai vorbisem cu el pe net despre ideea de a face o piesă împreună. Au trecut ani de când tot discutăm și iată că am găsit până la urmă piesa potrivită pentru amândoi. I-am trimis melodia pe mail și i-a plăcut din prima! Mă bucur că a ieșit această colaborare, este un artist pe care îl respect și a fost o plăcere să lucrăm împreună.


Știm că el locuiește în Australia. Cum ați filmat clipul?

Experiența de a lucra cu el a fost foarte lină și promptă, totul a decurs ușor. Eu am terminat piesa și partea mea aici, în București, în studioul meu, apoi el a înregistrat partea lui în Australia. Cu filmarea am făcut la fel: el a filmat într-un studio de acolo, conform scenariului, și ne-a trimis materialul pe care l-am montat în ceea ce am filmat noi aici. Se pare că distanța nu mai e o problemă în era noastră, avantajul tehnologiei.

Care este piesa ta preferată de la Faydee?

Îmi plac mai multe piese de la el, dar dacă trebuie să aleg una, cred că „Can’t Let You Go”, cea care l-a propulsat la nivel de artist mare, internațional.


Dar din portofoliul tău, ce piesă simți că te reprezintă cel mai bine?

Sunt un visător din fire, așa că întrebarea e aproape retorică. Piesa „Visător” îmi descrie cel mai bine gândurile și dorințele. În ea mă regăsesc cel mai mult.


Recent ai lansat și o piesă în colaborare cu Roxen. Povesteste-ne puțin despre colaborare și piesă:

A fost o plăcere să lucrez cu ea și chiar cred că este singura care putea să dea starea pe care o are piesa acum. Încă de când am auzit-o prima data, timbrul ei m-a fascinat și mi-am dorit să găsesc o melodie care să ne vină amândurora ca o mănușă. „Dincolo de Marte” e „mănușa” noastră.


Cum te raportezi la viitor? Anul acesta vei lansa în continuare piese în limba engleză sau vei lansa și în română?

Am planuri multe și încerc mereu să le pun în ordine în mintea mea. O să lansez o piesă în română în curând, apoi sper că o să încep să filmez un film, al cărui scenariu l-am terminat de curând. Apoi o să urmeze altă piesă în engleză și cu puțin noroc, un mic resort. Vreau investesc în turism. Mă cheamă acest domeniu de câțiva ani și vreau să văd unde poate ajunge acest drum.

Un artist internațional cu care ai vrea să colaborezi și de ce:

Mi-ar plăcea să-i pun vocea lui „The Weeknd” pe o piesă scrisă de mine și cred că motivele sunt evidente și nenumărate. E un artist excelent, cu un timbru special.


Câte ore pe zi petreci în studio? Mergi zilnic la studio? Cum te relaxezi?

Sunt un om disciplinat din acest punct de vedere. Dacă nu sunt plecat din oraș cu concerte, merg zilnic la studio și stau între 8 și 10 ore. Ca o zi de muncă full time. Pentru mine, să creez este cel mai relaxant – mă simt plin de energie când petrec timp în studio. Pot spune că sunt aproape dependent de a crea și este atât o joacă, cât și o reponsabilitate pe care mi-o asum.

Ce piesă ai pe repeat în momentul acesta?

Ascult piesa lui Isaac Dunbar - „Scorton’s Creek”. Este absolut demențială!


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.