Cool Stuff

Fiul lui Arnold Schwarzenegger îi calcă pe urme, deși nu vrea să-i ia numele. Cum arată tânărul de 24 de ani

Fiul lui Arnold Schwarzenegger este un tânăr de 24 de ani care nu vrea să-și bazeze succesul pe numele de familie al tatălui său.

Joseph Baena a apărut pe coperta de martie a revistei Men's Health, iar în interviul acordat publicației a vorbit atât despre antrenamentele sale de fitness, cât și despre legătura pe care o are cu actorul din „Terminator.” Da, el a moștenit pasiunea lui Schwarzi pentru sport, cât și cea pentru lumea filmului, dar a povestit cum nu mizează pe numele lui de familie în drumul pe care a ales să-l urmeze.


„Tata e de modă veche; nu crede în lucrurile care sunt oferite pe tavă și cele care vin de-a gata. El crede că după muncă multă vine și răsplata, iar asta cred și eu. Iubesc cuvântul onoare și sunt foarte mândru când vine vorba de a apela la contactele tatălui meu - dacă le folosesc sau îi cer lui un favor, mă întreb, ce onoare îmi aduce asta mie? Când merg la audiții, oamenii de acolo nu mă cunosc, deoarece nu am numele lui de familie, iar când obțin un rol știu că este datorită mie”, a spus Joseph.

Deși are grijă de corpul său și poți observa cu ușurință treaba asta (cât și asemănarea cu tatăl lui), Baena spune că i-a luat ceva vreme să realizeze că nu trebuie să facă tot ceea ce a făcut Arnold.


„Nu trebuie să mă bag în cinematografie sau culturism, dar sunt foarte motivat și determinat. Sunt fericit de relația pe care o am cu tatăl meu, dar sunt mai fericit de faptul că găsesc bucurie în ceea ce fac și de faptul că fac tot ceea ce am visat vreodată.

Mulți tineri se luptă cu faptul că trebuie să-și facă tații mândri sau trebuie să iasă din umbra părinților lor, însă atâta vreme cât faci ceea ce vrei, atunci toate vor veni de la sine. Bine, poate toți acei tipi nu au tați atât de drăguți”, a continuat tânărul.

Baena s-a născut în octombrie 1997 și este fiul fostei menajere a lui Arnold, Mildred Patricia Baena. Aventura dintre actor și mama tânărului a fost făcută publică în ziua în care Schwarzenegger a plecat din poziția de guvernator al Californiei, în 2011.


În timpul unei ședințe de terapie alături de fosta sa soție, Maria Shriver, și cei patru copii pe care-i au împreună, Arnold a confirmat că mai are un copil cu Mildred. Shriver a intentat divorț la scurtă vreme după asta, iar Baena povestește cum își aduce aminte foarte clar ziua în care știrea a fost publicată.

„Eram în clasa a VIII-a și sunt anunțat să ies din clasă. Mama mă aștepta și mi-a spus că trebuie să plecăm, deoarece toată lumea a aflat despre cine este tatăl meu. Aveam 13 ani - corpul îmi era în schimbare și mintea la fel. Viața mi s-a transformat în fața ochilor.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.