Kiss Music News

Alicia Keys ne încântă din nou cu o nouă piesă despre New York. Cât de bine sună?

Alicia Keys pare să aibă o relație importantă cu orașul New York și nu o spunem noi, ci melodiile sale.

După succesul pe care l-a avut cu hit-ul „New York - Empire State of Mind”, alături de JAY-Z, a venit vremea unei noi melodii despre Marele Măr, intitulată „City of Gods.” 


Piesa aparține lui Fivio Foreign, iar alături de el și Alicia mai cântă și Kanye West; melodia va face parte de pe albumul de debut al rapper-ului - B.I.B.L.E - ce urmează să fie lansat pe 25 martie și este produs de Ye. 

Așa cum a mărturisit artistul, cântecul este dedicat prietenului său Tahjay „T Dott” Dobson, care a fost împușcat mortal pe străzile din Brooklyn.

„T Dot. Ăsta-i omul meu. Nu credeam că voi face asta fără tine aici. Trebuia să rămâi aici cu mine, dar vei fi mereu Prințul din Orașul Zeilor. Numele tău va continua mereu prin mine”, a mărturisit el într-un comunicat ofical.

În ceea ce privește versul lui Kanye, artistul a făcut din nou o aluzie la viața lui personală și la faptul că fosta lui soție, Kim Kardashian, are o relație cu actorul și comediantul Pete Davidson, care lucrează la Saturday Night Live.


El zice așa: „This afternoon, a hundred goons pullin’ up to SNL/When I pull up, it’s dead on arrival.”

Nu este prima oară când Yeezy vorbește despre Pete în melodiile sale. „God saved me from that crash, just so I could beat Pete Davidson’s ass”, cântă el în melodia „Eazy”, lansată la începutul anului.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.