Kiss Music News

Kanye West o nouă postare publică, episodul „revenirea”: își vrea iar familia înapoi, iar Kim vrea timp pentru ea

Saga Kanye West - Kim Kardashian continuă.

În februarie 2021, Kim Kardashian a intentat divorț, iar relația ei cu Kanye West s-a destrămat. Sau cel puțin asta am crezut cu toții. De atunci și până acum au urmat multe episoade confuze - Kanye a implicat-oe pe Kim în lansarea albumului său Donda, iar apoi a susținut-o când a moderat show-ul Saturday Night Live. 

Bruneta a declarat în repetate rânduri cât de bun tată este rapperul pentru cei patru copii ai lor și cum își dorește ca ei doi să fie capabili să-și crească odraslele amiabil. Când lucrurile au părut clare, un nou episod via Ye a tulburat din nou apele. 


Aici amintim declarațiile publice în care a mărturisit că o vrea pe Kim K. înapoi, dar și cele din timpul concertului cu Drake, unde tot asta își dorea. De la dragoste publică a trecut la o nouă relație cu Julia Fox, ba chiar s-au afișat extrem de pasionali în public. În planul feminin, fosta lui soție pare să aibă o relație cu actorul și comediantul Pete Davidson.

Ajungem și în prezent, unde Kanye a publicat o postare pe Instagram, unde a declarat că nu vrea ca fiica lui North să fie pe TikTok, iar Kim i-a răspuns la fel de public, într-o serie de story-uri, unde a mărturisit că el este cel care provoacă mai mult rău decât prezența fetiței în online.

West și-a șters postarea între timp, dar a publicat altceva, SURPRIZĂ! De data asta a notat: „Doamne, te rog, adu-ne familia înapoi”, alături de o serie de imagini cu cei mici și Kim, într-un pictorial făcut de brunetă pentru Vogue. Cine să mai înțeleagă ce?


Apropo de Vogue, Kim a dat și un interviu publicației, unde a vorbit despre noua etapă prin care trece și lucrurile pe care și le dorește acum că se apropie de vârsta de 40 de ani. Spoiler, nimic nu are legătură cu fostul ei soț!

Ea a explicat cum plănuiește să mănânce sănătos, să facă mai multă mișcare, să petreacă mai mult timp cu copiii, dar și în afara internetului. „O să-mi las telefonul jos. Voi da unfollow dacă nu vreau să văd ceva pe Instagram. Khloé a găsit cea mai bună expresie legată de asta - Post and ghost (postează și ignoră, n.r.).”


Noua atitudine a fost generată de prietenii ei care și-au aruncat telefoanele în ocean, în timpul unei vacanțe în care au fost împreună, în jurul Anului Nou. Chiar dacă ea nu le-a luat exemplul, a fost inspirată să-și schimbe numărul de telefon.

„Eram în Bahamas și oamenii de lângă mine au zis - suntem în vacanță. N-am mai fost de multă vreme într-o vacanță. Apoi și-au aruncat telefoanele în ocean. Eram gen - ce, ce, ce? Am voie să fac asta? Foarte multă vreme am făcut totul ca oamenii din jurul meu să fie fericiți, iar în ultimii doi ani am decis să fiu și eu fericită. Și mă simt foarte bine. Și chiar dacă treaba asta a provocat schimbări și divorțul meu, cred că este important să fii sincer cu tine și lucrurile care te fac fericit. M-am ales pe mine. Cred că este ok să te alegi pe tine”, a mărturisit ea.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.