Kiss Time Out

5 restaurante din București perfecte pentru o cină romantică

Lista de mai jos nu este destinată doar celor care sunt în pană de idei pentru locuri unde să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților, ci mai ales pentru cei care vor să țină romantismul viu în fiecare lună.

E un obicei mult mai sănătos să nu sărbătorești iubirea doar o dată pe an, ci cât mai des, așa că iată 5 locuri pe care să le încerci pe rând, în următoarele săptămâni, alături de jumătatea ta mai bună. 

Deschis în 2021, noul restaurant se în Parcul Herăstrău, între intrarea Charles de Gaulle și Arcul de Triumf. În afară de faptul că locul are un design minunat, el oferă și o priveliște pe măsură, având și o terasă cu vedere la parc. În meniu găsești multe preparate care se află la intersecția dintre bucătăria asiatică și cea europeană. În plus, e obligatoriu să încerci măcar un cocktail, pentru că ele sunt parte din specificul locului și arată și foarte bine.

Adresă: Mareșal Constantin Prezan 1 
Telefon: 0725.544.669



naive este un nou skybar, deschis la ultimul etaj al fostului Magazin București, care a trecut printr-un proces amplu de renovare. Cei care aleg să ia cina aici vor beneficia și de o priveliște superbă asupra Centrului Vechi al Bucureștiului. În unele seri se lasă și cu muzică live, ceea ce e de luat în considerare, dacă apreciezi în mod deosebit acest aspect. 

Adresă: I.C. Brătianu 36
Telefon: 0725.550.333


Tot în Centrul Vechi s-a deschis și MOM, un restaurant care „sărbătorește energia feminină”. Proiectul îi aparține lui Toni Godeanu, care până la acest local a mai avut și Mà, WeDine și Centocittà. Designul este unul minimalist și de inspirație mediteraneană, iar preparatele sunt un fusion între bucătăria italiană, cea franţuzească şi cea americană. Toți cei care au trecut pe aici au lăudat meniul.

Adresă: Franceză 2-4
Telefon: 0770.616.737

După o plimbare pe frumoasele străduțe ale cartierului Cotroceni, poți să-ți surprinzi perechea cu o degustare de vinuri la The Great Hill, un local care a apărut din dorința a 5 crame importante din regiunea viticolă Dealul Mare de a face cunoscute unele dintre cele mai bune vinuri ale României. În afară de o selecție mare de vinuri, vei găsi aici și platouri cu brânzeturi românești tradiționale și mezeluri rafinate, dar și cel puțin 1 vernisaj pe lună al unui pictor român contemporan.

Adresă: Doctor Louis Pasteur 6 
Telefon: 0759.480.480

Restaurantul Fork Ana Tower se află la etajul 25 al clădirii de birouri Ana Tower, din nordul Bucureștiului, așa că e de la sine înțeles că priveliștea va fi amețitoare și spectaculoasă. Acesta este amenajat după un concept inedit, care-și propune să îmbine autenticul românesc cu designul contemporan și propune o experiență culinară fine dining sub umbrela conceptului de „gourmet tradițional”. Este un restaurant destul de scump, dar și despre care se spune că ar fi unul dintre cele mai bune din oraș.

Adresă: ANA Tower, Bd. Poligrafiei 1C
Telefon: 0784.001.806

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.