Kiss Time Out

A apărut primul teaser oficial pentru sezonul 2 al serialului Bridgerton

A fost lansat chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Pe 14 februarie, Netflix și Shondaland au găzduit un eveniment global pentru fanii serialului Bridgerton înainte de viitoarea premieră din 25 martie.


Scriitoarea Julia Quinn s-a alăturat actrițelor Nicola Coughlan (Penelope Featherington), Simone Ashley (Kate Sharma), Charithra Chandran (Edwina Sharma) și Golda Rosheuvel (Regina Charlotte), întâlnirea fiind moderată de Ariana Romero.




Discuția care a avut loc de Ziua Îndrăgostiților s-a axat pe popularitatea și succesul primului sezon, personajele noi, dar și ceea ce urmează în viețile lui Lady Whistledown și a celorlalți.


Fanii s-au bucurat, de asemenea, de clipuri nemaivăzute din serial și de lansarea surpriză a primului teaser pentru sezonul 2.



 

Ce urmează să vezi în Bridgerton 2:


Cel de-al doilea sezon din Bridgerton îl urmărește pe Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), cel mai mare frate și viconte Bridgerton, în timp ce încearcă să își găsească o soție potrivită. Condus de datoria lui de a susține numele familiei, căutarea lui Anthony a unei debutante care să îndeplinească standardele lui imposibile pare nefastă până când Kate (Simone Ashley) și sora ei mai mică Edwina (Charithra Chandran) Sharma sosesc din India.


Când Anthony începe să o curteze pe Edwina, Kate descoperă adevărata natură a intențiilor sale - o adevărată potrivire de dragoste nu este pe lista lui de priorități - și decide să facă tot ce-i stă în putere pentru a opri posibila căsătorie. Dar, făcând acest lucru, meciurile dintre Kate și Anthony nu fac decât să-i apropie, complicând lucrurile de ambele părți. În Grosvenor Square, familia Featherington trebuie să-l întâmpine pe cel mai nou moștenitor al proprietății lor, în timp ce Penelope (Nicola Coughlan) continuă să navigheze prin mulțime, păstrând în același timp cel mai profund secret față de oamenii cei mai apropiați.


Iată și primul teaser oficial pentru sezonul 2: 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.