Kiss Music News

Jay-Z, complet vrăjit de fiica lui, Blue Ivy: rapper-ul a fost fotograful ei personal în cadrul Super Bowl 2022

Super Bowl-ul este un eveniment major, iar milioane de oameni urmăresc finala campionatului de fotbal american și se bucură de momentul artist din timpul pauzei.

2022 a fost un an istoric în ceea ce privește aspectul artistic al evenimentului, deoarece Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige și Kendrick Lamar au urcat pe scena stadionului SoFi din Inglewood, California, alături de invitații speciali - 50 Cent și Anderson .Paak. 

Jay-Z este omul din spatele acestor show-uri din half-time, așa că nu a lipsit de la meci, unde a venit însoțit de Beyoncé, cât și de fiica lor, Blue Ivy Carter, în vârstă de 10 ani.


În timp ce artista a stat în public, alături de prietena ei,  Kelly Rowland, Jay a fost prezent pe teren, unde, la rugămintea fiicei sale, și-a luat rolul de fotograf în serios, după cum poți observa și tu în imaginile de mai jos. 



Fostul său cel mai bun prieten, Kanye West, nu a lipsit nici el de la event, unde a venit alături de copiii lui, North și Saint. La un moment dat, Ye s-a plâns de faptul că North (8 ani) nu s-a jucat niciodată cu Blue, așa că poate ăsta a fost momentul care a spart gheața?


Oricum ar fi, se observă că fetițele au preluat din stilul și atitudinea taților lor, ceea ce le face foarte cool pentru vârsta pe care o au, nu zici?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.