Kiss Music News

Super Bowl LVI Halftime Show a fost spectaculos: legendele rap-ului american au ridicat mii de oameni în picioare

Finala campionatului de fotbal american, desfășurată între Los Angeles Rams (câștigătorii) și Cincinnati Bengals, a avut un moment memorabil la pauză, atunci când au urcat pe scenă legendele rap-ului american.

Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige și Kendrick Lamar au urcat pe scena stadionului SoFi din Inglewood, California, alături de invitații speciali - 50 Cent și Anderson .Paak. 

Finala campionatului a fost urmărită de milioane de americani, iar presiunea de a livra un concert fantastic a fost mare, dar pare că le-a ieșit schema. Reacțiile fanilor din online au fost la superlativ, iar cei cinci artiști au demonstrat încă o dată că moștenirea lor în muzică va dăinui pentru totdeauna.

Show-ul a inclus 10 melodii, iar toți artiștii au cântat părți din cele mai cunoscute melodii ale lor, înconjurați de dansatori. Mini-concertul s-a încheiat cu melodia lui Dre și Snoop - „Still D.R.E.”; de fapt, pare că întreg momentul muzical a fost un omagiu adus producătorului și muzicianului talentat.


Comentariului unui fan - „le voi spune copiilor mei că ăștia sunt Avengers” - pare să concluzioneze foarte bine sentimentele tuturor celor care au urmărit show-ul.

Cei cinci artiști au fost anunțați în septembrie. „Oportunitatea de a performa la Super Bowl Halftime show și de a face asta în propria mea curte, este unul dintre cele mai importante momente ale carierei mele”, a spus Dre la acea vreme, nu fără să adauge că „show-ul va fi un moment cultural memorabil.”

Înainte de show-ul live, regizorul filmului „Straight Outta Compton”, F. Gary Gray, a lansat trailer-ul evenimentului, iar noi am putut să ne facem o idee despre cât de spectaculos va fi concertul. Și așa a fost.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.