Cool Stuff

Brad Pitt a dat-o în judecată pe Angelina Jolie, pentru că actrița a încălcat o înțelegere importantă

Brad Pitt este supărat pe fosta lui soție și a dat-o în judecată pentru că ea și-a vândut partea din podgoria Chateau Miraval, pe care o aveau împreună, fără să-l anunțe.

Pitt și Jolie au investit în podgorie 28.4 milioane de dolari, iar ea a plătit 40% din această sumă, așa cum informează cei de la TMZ, după ce au pus mâna pe plângerea depusă de actor. Mai mult, se pare că ambii s-au înțeles să se anunțe atunci când plănuiesc să-și vândă partea. 

Au luat această decizie după ce Angie a depus actele de divorț, în 2016. Anul trecut au fost în tribunal fix pe această înțelegere, iar Brad a spus că va ține cont de ea, însă depinde și de cine este cumpărătorul.

Ei bine, fosta lui soție este cea care a vândut până la urmă, fără să-l anunțe, așa că există toate șansele ca actorul să fi fost surprins atunci când a aflat că cei 40% aparțin acum companiei Tenute del Mondo, deținute de rusul milionar Yuri Shefler. 


TMZ susține că Brad îți dorește ca Jolie să anuleze deal-ul cu rusul, ba chiar caută desbăgubiri. O sursă a declarat celor de la Yahoo Entertainment că actrița „caută să-și recupereze investiția din care nu a făcut niciun profit.”

Cuplul a cumpărat proprietatea în 2008 și chiar s-au căsătorit aici, în 2014. Ei s-au cunoscut în 2005, atunci când au filmat împreună la „Mr. and Mrs. Smith.” Deși au divorțat de ani buni, continuă să se lupte pe custodia copiilor minori pe care-i au împreună - Zahara, 17 ani, Shiloh, 15 ani, și gemenii Vivienne și Knox.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.