Kiss Music News

Justin Bieber are COVID - artistul și-a anulat toate concertele din următoarea perioadă

Încă o vedetă care se vede nevoită să-și amâne concertele din cauză că s-a infectat...

Un purtător de cuvânt al lui Justin Bieber a anuțat că artistul a făcut COVID și, în momentul de față, prezintă simptome moderate.

În următoarea perioadă Bieber urma să susțină mai multe concerte, iar duminică ar fi trebuit să cânte în Las Vegas, ca parte din turneul „Justice World Tour”, însă evenimentul a fost amânat pentru 28 iunie. Și concertul de la Gila River Arena din Glendale, Arizona, care urma să aibă loc marți, a fost mutat tot pentru sfârșitul lunii iunie. 

„Din cauza unor teste COVID pozitive în familia Justice Tour, ne vedem nevoiți să amânăm concertul de duminică din Las Vegas. Justin este, bineînțeles, foarte dezamăgit, dar sănătatea și siguranța echipei sale și fanilor este prioritatea sa numărul 1”, se arată într-un comunicat. 


Turneul lui Justin Bieber a început săptămâna trecută și este primul astfel de eveniment pentru artist după cel din 2017.

Duetul lui Bieber cu Kid LAROI, „Stay”, a fost lansat în iulie și a devenit piesa care a atins cel mai repede un miliard de ascultări pe Spotify.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.