Kiss Music News

Madonna folosește atât de multe filtre în online, încât fanii nu o mai recunosc. Cu ce vedetă din România crezi că seamănă?

Madonna are 63 de ani, dar își ascunde vârsta foarte bine.

Încă de la începutul carierei sale, artistei i-au plăcut controversele, dacă ne gândim la hit-uri precum „Like a virgin” sau „Like A Prayer” (melodie însoțită de un videoclip rebel pentru acele timpuri). 


Chiar dacă a înaintat în vârstă, vedeta pare să nu conștientizeze acest lucru, mai ales dacă ne uităm la profilul ei de Instagram. Ce-i drept, asta nu ar fi o problemă, dacă „ar îmbătrâni cu grație”, dar Madonna pare să-și ascundă anii cu ajutorul filtrelor excesive din online. 


Ea a postat recent o serie de fotografii în care pare extrem de tânără, cu tenul perfect și lipsit de riduri. „Ești o legendă și nu ai nevoie de retușuri excesive în Photoshop”, i-a transmis un fan, în timp ce un altul a notat: „Arată de 16 ani!”


În dreptul acestor fotografii, cântăreața a scris: „Este foarte greu să faci un film. Nici nu mi-aș dori ca lucrurile să stea alfel.” Ea va regiza un film biografic despre viața ei, pe care l-a scris alături de Diablo Cody, scenarist premiat cu Oscar, recunoscut pentru filme celebre precum „Juno” și „Young Adult.” 

Povestea îi va urmări drumul din Michigan în New York și apoi la faima internațională. Madonna a declarat și faptul că acțiunea se va centra mult pe muzică: „Muzica m-a ținut în mișcare și în viață.”

Pelicula va fi a treia producție regizată de artistă, după „Filth and Wisdom” din 2008 și „WE” din 2011. Încă nu se știe cine va fi actrița care o va interpreta, dar știrile mondene susțin că ar putea fi vorba de fiica ei, Lourdes Leon, în vârstă de 25 de ani.


Pe lângă pozele topless și cele în care pare cu 40 de ani mai tânără, Madonna are o relație cu dansatorul Ahlamalik Williams, în vârstă de 27 de ani, și plănuiește să scoată și muzică nouă.


Madonna și Loredana seamănă?

În plac local, Loredana Groza pare să fie și ea în asentimentul Madonnei. Artista în vârstă de 51 de ani adoră să pozeze sexy pe Instagram și să folosească multe filtre care o fac să pară mai tânără.

Într-un interviu din 2020, ea a declarat cum nu are operații estetice, ci arată așa datorită unui stil de viață sănătos.


„Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație”, a spus Lori.


Din păcate, la nivel global, filtrele care înfrumusețează schimbă standardele asupra realității și acestui concept, așa că multe femei simt o presiune de a arăta precum vedetele preferate, deși habar n-au cum sunt ele în viața de zi cu zi, nemachiate. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.