Foarte BUNĂ Dimineața!

Smiley, despre avanpremiera filmului „Odată pentru totdeauna", în care e protagonist: „Bartoș a stat în dreapta mea tot filmul și mi-a confirmat că nu am pierdut timpul degeaba"

Filmul va avea premiera în cinematografele din toată țara începând cu 25 februarie.

Aseară a avut loc avanpremiera filmului „Odată pentru totdeauna", al cărui protagonist e Smiley, care și-a făcut cu această ocazie debutul actoricesc.

Filmul spune povestea unui regizor de succes și tată a doi copii, Alex, care se luptă cu depresia, în ciuda succesului pe care îl are în plan profesional. După ce își anunță familia că se reîntoarce în satul natal, ei decid să îl urmeze, și doar cu ajutorul lor reușește să depășească momentele dificile.

Filmul este regizat de Iura Luncașu, iar povestea lui este inspirată chiar de momente din viața regizorului. 

Astăzi, cei doi au venit la Foarte Bună Dimineața și am aflat impresii la cald de la avanpremiera de aseară. Filmul intră în cinematografe începând de mâine, 25 februarie.


Mi-a fost foarte greu să joc rolul ăsta

Având în vedere tipologia personajului, am vrut să aflăm dacă îl reprezintă sau dacă s-a regăsit vreodată în trăirile lui Alex:

„Nu am avut parte de momente de genul ăsta, dar recunosc că am avut și eu niște momente mai triste în viață. În ciuda aparențelor, și a numelui de scenă, mai am și zile când sunt trist", ne-a spus Smiley. 

Are talentul lui, are intuițiile lui, mi-a fost foarte ușor

De mult îl așteptam la cotitură pe Smiley, am mai făcut un alt film care încă nu s-a lansat, am văzut cât de bine se poate lucra cu el, și mie asta îmi trebuie. Are talentul lui, are intuițiile lui, mi-a fost foarte simplu. Și după filmul ăla i-am spus «Dacă tot facem filmul ăsta împreună, nu vrei să facem două?»", a declarat regizorul Iura Luncașu despre colaborarea cu Smiley. 

La avanpremiera de aseară au avut nevoie de două săli


Cât din postura de actor la propria avanpremieră, Smiley ne-a spus că s-a simțit compleșit de cât de multe laude a primit și de câți prieteni au venit să-i fie alături. 

A fost copleșitor pentru mine, e prima dată când am fost în postura asta, am impresia că oamenii mă păcălesc".

E un film care te face să nu te simți singur, să lupți, să revii la normal

Pavel a fost în dreapta mea tot filmul și mi-a zis niște lucruri pe care nu pot să le redau aici. Mi-a confirmat că nu am pierdut timpul degeaba. Știu că e și foarte exigent și nu cred că m-ar fi mințit. Unii au și plâns, majoritatea a râs foarte tare. Au plecat într-o dispoziție mai bună, după ce au fost trecuți prin toate stările. E un film care te face să nu te simți singur, să lupți, să revii la normal, să revii la sentimente mai bune", a adăugat el.

Smiley joacă alături de Ada Galeș, actrița care a câștigat un premiu Uniter pentru debut și, de asemenea, are o carieră impresionantă atât în teatru, cât și în film. Din distribuția filmului mai fac parte Augustin Viziru, Cosmin Natanticu, Gina Pistol, dar și Mihnea Luncașu, fiul regizorului.

Pe noi ne-au făcut curioși și cu siguranța vom merge să îl vedem pe Smiley și în ipostaza de actor. Ne vedem la cinema! 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.