Kiss Music News

Otilia a lansat „Nights In Marrakesh”, o piesă cu influențe orientale

Încă o piesă, de data aceasta pe ritmuri orientale, pentru ultima săptămâna din luna dragostei.

Otilia a lansat astăzi, 25 februarie, „Nights In Marrakesh ”, o piesă specială pentru ea. Învăluită în mister și plină de senzualitate, apariția artistei în videoclip este una spectaculoasă.

Cu toate că, inițial, piesa era compusă pentru altcineva, Otilia a „complotat" cu Universul și, conform spuselor sale, a obținut ceea ce și-a dorit: 

„Inițial, era compusă pentru altcineva și sunt de părere că, atunci când îți dorești ceva cu adevărat, Universul îți va oferi. Sper din suflet că această piesă să fie pe placul tuturor fanilor mei și să îi surprind. Let's experience Marrakesh together!".

Otilia este una dintre cele mai iubite și cunoscute artiste din Europa de Est. „ Bilionera” este piesa care i-a adus succesul pe plan internațional,  ajungând rapid în topurile din Turcia, Grecia, Bulgaria, Cipru și Rusia.

Debutul impresionant al Otiliei a transformat-o pe artistă într-un superstar internațional, cu sute de mii de urmăritori pe platformele de socializare, peste 88 de milioane de streamuri pe Spotify, peste 1,8 miliarde de vizualizări pe YouTube și 3 milioane de Shazamuri


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.