Cool Stuff

Cum au reacționat artiștii internaționali la războiul din Ucraina - Miley Cyrus, Madonna, The Weeknd și alții

Artiștii nu au rămas indiferenți la tragedia care are acum loc în Ucraina.

Încă de joi, 24 februarie, de când a fost declanșată invazia rusă asupra Ucrainei,mai mulți artiști de pe scena internațională au reacționat și au transmis un mesaj public de susținere a Ucrainei.

În timp ce unii și-au manifestat îngrijorarea, mulți și-au îndemnat fanii să doneze sau să ajute cum pot refugiații, iar câțiva au oferit chiar propriul exemplu și au donat sume mari de bani. 

Iată ce mesaje au transmis artiștii în legătură cu situația din Ucraina: 

Madonna

Madonna a transmis un mesaj clar de #stopPutin  și nu este deloc prima oară când artista îl sfidează sau critică pe dictatorul din Rusia. 


Mick Jagger 

Solistul Rolling Stones, veșnic tânărul Mick Jagger și-a îndemnat fanii să doneze pentru Global Citizen, organizație care și-a luat angajamentul de a-i ajuta pe refugiații ucraineni. 


Miley Cyrus 

Încă de joi, Miley Cyrus a avut o reacție promptă, condamnând atacul Rusiei asupra Ucrainei.

Ryan Reynolds 

Ryan Reynolds și Blake Lively au anunțat că vor dona 1 milion de dolari pentru USA for UNHCR, organizație care ajută refugiații din Ucraina.


The Weeknd 

În prima zi de invazie, s-a arătat afectat de ce se întâmplă în Ucraina.  

YUNGBLUD

Întocmai ca The Weeknd, YUNGBLUD și-a anunțat fanii că se roagă pentru oamenii din Ucraina.

Missy Elliott 

Missy Elliott a făcut și ea un apel la pace și rugăciune pentru cei afectați de războiul din Ucraina.  

Barbra Streisand 

Barbra Streisand a reamintit că bunicii ei din partea tatălui sunt din Ucraina și că motivul lui Putin pentru invazia declanșată pe 24 februarie este una dintre cele mai mari minciuni din acest secol.  

MC Hammer 

MC Hammer a transmis fanilor un mesaj de pace și a subliniat din nou că războiul nu este niciodată răspunsul, indiferent de situație.

Garbage 

Trupa Garbage a scris că speră ca niciun copil, din nicio tabără, să nu-și piardă viața în acest conflict. Din păcate, acest lucru s-a întâmplat deja. 

Să nu uităm și că actorul american Sean Penn este în momentul de față în Ucraina și filmează un documentar despre ce se întâmplă acolo, pentru a arăta lumii întregi adevărul, direct de la fața locului.   

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.