Cool Stuff

Pro TV va difuza serialul „Servitorul Poporului”, cu Volodimir Zelenski în rolul principal

Un serial care i-ar putea inspira și pe români să facă o schimbare în bine în ceea ce privește clasa politică.

Pro TV a cumpărat serialul ucrainean „Servant of the People” / „Servitorul poporului”, cel care l-a transformat pe Volodimir Zelenski dintr-un simplu actor, în preşedintele Ucrainei. Anunțul a fost făcut de compania de distribuţie Eccho Rights. 

În afară de Pro TV, licența de difuzare a serialului a fost cumpărată și de alte televiziuni din Europa, cum ar fi Channel 4 în Marea Britanie sau ANT 1 în Grecia.

De asemenea, în urma acestei tranzacții, Eccho Rights a anunțat și că va face o donație de 50.000 de euro pentru Crucea Roșie din Ucraina


Încă nu se știe în ce zile și la ce oră va fi difuzat pe Pro TV serialul cu Zelenski, dar cu siguranță un anunț în acest sens va fi făcut în urmtoarele zile.

Un pic de context

Zelenski a ajuns la putere în 2019, cu promisiunea că va pune capăt războiului cu separatiștii susținuți de Putin, cei prin care în 2014 Ruisa a anexat Crimeea.

Înainte de acest lucru, Volodimir Zelenski a devenit un personaj foarte apreciat în Ucraina jucând într-o comedie TV, numită „Slujitorul poporului”. Acolo el interpreta rolul unui profesor de istorie naiv, dar cinstit, care devine în mod surprinzător președinte după ce un elev îi publică pe internet un discurs anticorupție care se viralizează.


Viața a bătut filmul când în Ajunul Anului Nou, la 31 decembrie 2018, Zelenski și-a anunțat candidatura la prezidențiale: „Dragi ucraineni, promit să candidez la președinția Ucrainei și îmi îndeplinesc imediat promisiunea: candidez la președinția Ucrainei. Hai, s-o facem împreună! La mulți ani! Vă felicit, veți avea un nou slujitor al poporului!”, a spus el atunci.

Mulți au crezut că este vorba de o glumă, mai ales că partidul său politic se numește, precum serialul în care a jucat rolul de președinte: Partidul Slujitorul Poporului. Și, în luna aprilie a lui 2019, el a câștigat alegerile cu scorul de 70%.

Astfel, Zelenski devenea cel de-al șaselea președinte al Ucrainei, la doar 41 de ani.

Serialul „Servitorul Poporului” are trei sezoane și în urma succesului de care s-a bucurat s-a făcut și un lungmetraj pentru marele ecran. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.