Kiss Time Out

Pamela Anderson își va povesti viața într-un documentar Netflix

Ca o reacție la serialul „Pam & Tommy”, în care joacă și românul Sebastian Stan.

Pamela Anderson a declarat de la bun început că se simte „violată” de noul serial „Pam & Tommy”, despre sex tape-ul pe care ea l-a făcut cu Tommy Lee în anii '90 și care a fost făcut public fără voia lor. De asemenea, serialul nu a avut aprobarea celor doi. 

Mai multe vedete au protestat și au subliniat faptul că este greșit ca o astfel de producție, despre o traumă, să fie realizată fără acordul celor care au fost implicați în mod direct. 

Miercuri, înainte de difuzarea penultimului episod al serialului, Pamela a anunțat că va lucra cu Netflix pentru un documentar care va spune povestea din perspectiva ei.    

Anunțul a venit pe contul de Instagram al vedetei:  

„Viața mea. Cu mii de imperfecțiuni. Cu un milion de preconcepții. Nebună, sălbatică și rătăcită. Nedemnă de a fi de urmat. Nu pot decât să vă surprind. Nu ca o victimă, ci ca o supraviețuitoare. Sunt vie și gata să spun adevărata poveste”, se arată în mesajul scris de mână de Pamela.


Netflix ar fi confirmat că acest proiect este în lucru de ceva ani și va oferi fanilor o imagine corectă și o incursiune cât se poate de intimă în viața Pamelei Anderson, care-și va evalua și povesti cariera și viața personală, dar și ce urmează pentru ea. 

Documentarul va conține și foarte multe imagini și filmări de arhivă, iar regizorul va fi Ryan White. 



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.