Cool Stuff

Serialul „Pam & Tommy” a avut premiera și toată lumea vorbește despre scenele incendiare de sex

Sebastian Stan are rolul principal în acest serial, care este printre cele mai așteptate din 2022.

Miercuri seară, 2 februarie, a avut loc premiera mult așteptatului și controversatului serial „Pam & Tommy”, care spune povestea celebrului sex tape care a făcut senzație la momentul în care a apărut pe internet, adică în 1995, și i-a făcut și mai celebri pe cei doi protagoniști.

Rolul lui Tommy Lee, chitaristul trupei Mötley Crüe, este interpretat de românul Sebastian Stan, iar Pamela e interpretată de frumoasa Lily James.   

Cei doi actori au trecut prin niște transformări pentru a intra în pielea personajelor. De exemplu, în scenele cu nuditate, Lily James a purtat o pereche de sâni falși, din silicon, pentru a se asemăna cu cei ai Pamelei Anderson, dar și dinți falși.


 Actorul român, lăudat de fani pentru felul în care îl potretizează pe Tommy Lee, a fost și el acoperit din cap până-n picioare de tatuaje și piercing-uri. 

În plus, el a recunoscut că a trebuit să-și pună în boxeri o pereche de șosete pentru a da impresia că este la fel de dotat ca Tommy Lee. 


Fiind despre unul dintre cele mai celebre sex tape-uri din istorie, serialul n-avea cum să nu conțină și scene erotice, multe dintre ele destul de explicite.

Astfel, internetul s-a umplut deja de imagini din serial cu scenele de sex în care apar actorul Sebastian Stan și Lily James.


Pamela Anderson și Tommy Lee au fost căsătoriți din 1995 până în 1998, iar în acea perioadă sex tape-ul lor a fost furat și vândut pentru a fi distribuit pe scară largă. Serialul prezintă evoluția, dar și consecințele pe care le-a avut acest eveniment asupra vieții celor doi, dar și asupra culturii pop. 

Pe toate site-urile de specialitate, serialul are deja note extrem de bune și reacții pozitive atât din partea publicului, cât și din partea criticilor. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.