Kiss Music News

wrs intră cu numărul 10 în finala Selecției Naționale Eurovision 2022

Exoticul buzoian wrs a fost extrem de bine primit de publicul Eurovision încă de la semi-finală.

wrs concurează cu piesa „Llámame” în finala Selecției Naționale Eurovision 2022, iar momentul lui va fi cel cu numărul 10.

Videoclipurile piesei „Llámame” încărcate pe canalul de YouTube TVR, au făcut cele mai mari audiențe, depășind 200k de vizualizări cumulat.

Cel mai mare grup dedicat fanilor EUROVISION ROMANIA, care an de an analizează prestațiile concurenților și îi ajută cu sugestii, îl consideră pe wrs ca fiind câștigătorul concursului cu peste 600 de voturi.


Chiar și așa, simpatia pentru wrs depășește granițele țării, iar drumul său spre Torino este garantat și de fanii Eurovision din străinătate ce îl susțin cu peste 1000 de voturi (la diferență dublă de locul 2), conform WiwiBloggs – cea mai urmărită și apreciată publicație din lume dedicată concursului Eurovision. 


Apariția lui wrs de la Eurovision nu a fost premeditată, ci a fost un impuls de moment, care iată că a fost decizia cea mai bună:

„A fost o decizie de moment, pe ultima sută de metri, și mi-am zis de ce nu, could be something fun. Și iată-mă aici, în prag de finala Selecției Naționale, și pot să spun că drumul până aici, pe cât de dificil a fost din punctul de vedere al pregatirilor și repetițiilor, pe atât de distractiv și cool a fost. Mă bucur mult că am luat decizia de a participa la Eurovision și sper că momentul din finala Selecției Naționale să se ridice la nivelul așteptărilor. Și de ce nu, să facem mare show și la Torino!”, a declarat wrs.


wrs este un artist multidisciplinar cu o viziune unică asupra artei, el fiind și propriul său regizor de videoclipuri. Înainte de a face pasul în față ca vocalist, a fost dansator pentru alți artiști sau televiziuni.

În 2015 era implicat în trupa SHOT, astfel începându-și cariera muzicală. Doi ani mai târziu părășește proiectul pentru a merge în Londra unde și-a perfectat abilitățile de compozitor.

În 2020 semnează cu Global Records, iar de atunci nu s-a oprit o zi din pasiunea lui și a lansat în continuu. Printre piese amintim: „Tsunami”, „Amore”, „why”, „la răsărit”, iar lista poate continua. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.