Kiss Music News

Rihanna se mândrește că este însărcinată - a purtat o salopetă turcoaz decoltată la Paris Fashion Week

Rihanna nu ratează niciun moment pentru a-și arăta burtica lumii întregi.

În timp ce un colț al lumii este în completă disperare și tragedie, un alt colț serbează Săptămâna Modei. Rihanna este prezentă la Paris Fashion Week, unde nu ezită să se mândrească cu trupul ei. 

Cântăreața care va deveni mamă pentru prima oară, alături de rapper-ul A$AP Rocky, a fost invitată la o petrecere din cadrul evenimentului de fashion, unde a purtat o salopetă decoltată turcoaz, semnată Stella McCartney.

Ea și-a accesorizat outfit-ul cu o pereche de ochelari, dar și una de cizme, în aceeași culoare. Așa cum ne-a obișnuit, burtica și-a lăsat-o la vedere, în toată gloria ei.


Riri a postat imaginile și pe contul ei de Instagram, unde fanii s-au grăbit să o complimenteze: „Ești perfectă”, „O zeiță în albastru” sau „Ce mamă sexy” sunt doar câteva dintre comentariile primite.


Nu este primul look sexy pe care Rihanna l-a purtat în Paris - în timpul show-ului Dior, artista a venit îmbrăcată în lenjerie intimă neagră, accesorizată cu cizme de piele în aceeași culoare.

„Pur și simplu vreau să reinventez ideea de sexy. Dacă ești însărcinată, societatea te face să te ascunzi, să ascunzi că ești sexy, pentru că nu ești sexy acum, dar vei reveni la asta, iar eu nu cred în prostia asta. Așa că încerc lucruri pe care, cel mai probabil, nu aș fi avut încrederea să le încerc înainte să fiu însărcinată. Cu cât sunt cu mai multe bretele, mai subțiri și mai decupate, cu atât mai bine pentru mine”, a spus ea într-un interviu acordat celor de la Refinery29.


Ea s-a ținut de acest statement, chiar înainte să-l facă, atunci când și-a anunțat sarcina în ianuarie. La acea vreme, Riri a purtat o geacă vintage Chanel roz, cu o pereche de blungi cu talie joasă, multe lanțuri și burtica la vedere.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.