Kiss Music News

Au apărut primele poze cu Rihanna însărcinată

Rihanna a confirmat vestea pe care fanii o bănuiau deja: este însărcinată.

Cântăreața în vârstă de 33 de ani așteaptă primul ei copil alături de A$AP Rocky. Primele fotografii au fost făcute publice de cei de la People - artista apare lângă iubitul ei, în timp ce se plimbă prin New York, îmbrăcată într-o jachetă roz deschisă, care-i lasă burtica la vedere.

Cei doi muzicieni se iubesc foarte mult, iar în mai 2021, Rocky a declarat celor de la GQ că Riri este „iubirea vieții lui.”


Întrebat cum se simte într-o relație, el a mărturisit: „Foarte bine. Extrem de bine atunci când ești cu „the One.” Cred că atunci când știi, știi. Ea este aleasa.” A$AP a vorbit și despre posibilitatea întemeierii unei familii și a spus „în mod cert face parte din destinul meu. Cred că aș fi un tată absolut remarcabil. Aș avea un copil extrem de cool.” 

Primele zvonuri despre relația dintre Riri și rapper au apărut în noiembrie 2020, după ce artista s-a despărțit de iubitul ei cu care a fost trei ani de zile, miliardarul Hassan Jameel, în luna ianuarie a acelui an.


În iulie, ea l-a inclus pe Rocky în campania ei pentru produsele cosmetice Fenty Skin, iar cei doi au realizat mai multe interviuri împreună.

Toate s-au legat frumos, iar acum se pregătesc să devină părinți. Felicitări!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.