Cool Stuff

Modelul Gigi Hadid își va dona toate câștigurile din cadrul event-urilor „Săptămâna Modei” către refugiații din Ucraina

Gigi Hadid a promis că va dona toate câștigurile sale din cadrul evenimentelor „Săptămâna Modei” către refugiații din Ucraina.

Modelul în vârstă de 26 de ani a declarat că este responsabilitatea ei de a „da înapoi” și că activitatea ei profesională a ajutat-o să se gândească la evenimentele din această lume.

„Având o Lună a Modei programată a însemnat că eu și colegii mei am prezentat noi colecții de fashion în timpul unor vremuri îndurerate și traumatice din istorie. Nu avem controlul asupra programului nostru de muncă, dar ne-ar plăcea „să mergem” pentru o cauză. Promit să-mi donez câștigurile din cadrul prezentărilor pentru toamna lui 2022 pentru a-i ajuta pe cei care suferă din cauza războiului din Ucraina, cât și pentru a-i ajuta pe cei care trec prin același lucru în Palestina.

Ochii și inimile noastre trebuie să fie deshiși către toată nedreptatea umană. Fie să ne vedem cu toții ca frați și surori, mai presus de politică, rasă, religie. La final de zi, viețile inocente plătesc pentru război - nu leaderii. Mâinile jos de pe Ucraina! Mâinile jos de pe Palestina! Pace. Pace. Pace”, a notat ea.


Nu este prima oară când Hadid vorbește despre război, iar luna trecută a postat un Story, unde a scris cât este de supărată din cauza invaziei ruse. „Inima mea plânge pentru Ucraina și cei afectați de această realitate inimaginabilă. Acțiunile lui Putin sunt o amenințare pentru fiecare țară democratică din lume și trebuie oprite. Mă rog ca susținerea pe care o primește Ucraina de la celelalte țări să le ofere oamenilor ceea ce au votat și merită.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.