Kiss Music News

Sting a interpretat live o piesă rară, „Russians”, în contextul războiului din Ucraina: „Nu credeam că va mai fi relevantă vreodată”

În timpul războiului tragic dintre Rusia și Ucraina, Sting a interpretat o melodie rară, pe contul său de Instagram.

Sting a cântat piesa „Russians”, lansată în 1985. În descrierea video-ului, artistul a notat: „Am cântat de foarte puține ori piesa asta, în anii mulți de când a fost scrisă, iar asta pentru că nu am crezut că va mai fi relevantă vreodată.

Dar în lumina deciziei sângeroase și îngrozitor de greșite a unui om de a invada un vecin pașnic, cântecul este, din nou, o pledoarie pentru umanitatea noastră comună. Pentru ucrainenii curajoși care luptă în această tiranie brutală, cât și pentru rușii care protestează împotriva acestor atrocități și au de-a face cu arestul - toți ne iubim copiii. Opriți războiul.” La finalul postării, Sting a scris fanilor cum pot face astfel încât să-i ajute pe ucraineni.


„Russians” face parte de pe primul album solo al cântărețului, „The Dream of the Blue Turtles”, după ce s-a despărțit de The Police. Melodia a fost scrisă în timpul Războiului Rece. Sting rămâne una dintre cele mai vocale voci împotriva atacului condus de Rusia, început la 24 februarie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.