Cool Stuff

Regina Angliei și-a revenit după COVID-19, iar acum o poză virală fake cu ea circulă pe internet

La 95 de ani, Regina Angliei a trecut cu bine peste boala COVID-19.

Regina Elisabeta a II-a și-a revenit după ce a fost bolnavă de COVID, ba chiar a avut o întâlnire cu prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau.

E foarte posibil să fi văzut și tu poza cu cei doi de pe Marele Internet, dar dacă ai dat peste imaginea în care Regina pare extrem de cocârjată află că e fake. 

Ea și Trudeau s-au întâlnit la „reședința ei permanentă”, Castelul Windsor, dar adevărul este că nu arată atât de rău pe cât o expune acel Photoshop devenit viral. Regina nu se va mai întoarce la Palatul Buckingham și va reveni în Londra doar în vizită, urmând ca fiul ei, Charles, să preia „casa.”


Fotografia originală cu Elisabeta a II-a și Justin Trudeau a fost share-uită și de Casa Regală pe social media. Nu se știe despre ce au vorbit cei doi, deși prim-ministrul canadian se află în Europa pentru a discuta cu premierul Boris Johnson despre invazia Rusiei în Ucraina. 


În ceea ce privește motivul pentru care cineva a photoshopat imaginea, astfel încât Regina să pară mai fragilă decât este în realitate, e foarte posibil să aibă legătură cu o teorie populară a conspirației care susține că ea a murit la final de 2021 sau început de 2022.

Regina a stat peste noapte la un spital din Marea Britanie, pe 20 octombrie 2021, deși nu se știu informații legate de motivul vizitei sale sau afecțiunea pentru care a fost tratată. Unele teorii ale conspirației sunt atât de absurde, încât susțin că atunci a murit și apoi a fost înlocuită de o sosie, iar toate pozele cu ea după ce a ieșit din spital sunt fake.

Ea s-a îmbolnăvit de COVID-19 pe 20 februarie 2022, iar teoriile conspiraționiste au susținut și atunci că a murit, dar după cum bine se vede, pare sănătoasă. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.