Kiss Music News

Kanye West a scris o poezie bizară despre propria lui dispariție: „Nu voi explica această nouă lucrare”

Kanye West este unul dintre cei mai controversați artiști contemporani, dar asta nu-l face mai puțin creativ.

Rapper-ul a publicat pe contul său de Instagram o poezie intitulată „Dead”, unde vorbește despre cum „nimeni nu a vrut să-mi spună că sunt MORT.” 

Ye scrie în poem - „Au venit pe contul meu ca și cum semnul ar fi spus pâine gratis. Dar nimeni nu a vrut să-mi spună că sunt MORT. Copiii mei au dansat pentru mine într-o casă pe care cândva am condus-o. Dar copiii văd fantome și nu știau că sunt MORT.”

În încheiere, artistul lasă de înțeles că a fost ucis în acest scenariu: „Am găsit într-o zi, la un chioșc de ziare din purgatoriu, un articol de prima pagină cu povestea crimei mele.”


Alături de poezie, pe rețeaua socială, West a notat cum „nu va explică această nouă lucrare”, deoarece „explicațiile distrug misterul și magia.” 

„Mă simt deja compromis pentru faptul că trebuie să-mi justific forma de expresie după 20 de ani de artă care au contribuit la planetă, dar văd și nevoia de a mă asigura că noi, ca specie, avem voie să simțim orice.

Bărbații nu au voie să plângă, celebritățile nu au voie să plângă, nu voi explica această nouă lucrare, deoarece explicațiile distrug misterul și magia iubirii adevărate [...] Arta merge atunci când exprimă adevărul absolut al artistului. Adevărul cuiva poate fi minciuna altuia. Nu trebuie să simțim toți la fel, deoarece nu suntem toți la fel”, a notat Kanye.


Recent, el a mai publicat un poem intitulat „Divorce”, unde scrie cum „divorțul se simte ca și cum ai merge pe sticlă.” Kim Kardashian, fosta lui parteneră, a intentat divorț la început de 2021, iar săptămâna trecută a fost declarată „single” din punct de vedere legal.



West a creat multe controverse în online cu privire la reacțiile sale față de divorț, față de Kim, cât și față de iubitul ei, Pete Davidson. Rapper-ul a lansat un video în care putem să-l vedem cum îl răpește pe Pete, iar apoi îl îngroapă. După ce imaginile au fost intens criticate, Ye și-a apărat clipul și l-a declarat „artă.”


În aceeași zi în care a publicat „DEAD”, Kanye a lansat și videoclipul piesei „Hurricane”, alături de Lil Baby și The Weeknd; melodia face parte de pe albumul Donda, lansat în 2021.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.