Kiss Music News

Kanye West are o nouă iubită care seamănă leit cu Kim Kardashian

Kanye West atrage din nou atenția presei, de data asta cu o nouă iubită care seamănă leit cu Kim Kardashian.

Kanye West o vrea și nu o vrea pe fosta lui soție, face publice mesajele dintre ei pe Instagram, își bate joc de actualul ei iubit, îi trimite sute de flori de Ziua Îndrăgostiților, totul în timp ce lansează un nou album, Donda 2, și începe alte relații. 

După o legătură amoroasă și intens mediatizată cu actrița Julia Fox, rapper-ul s-a cuplat din nou, de data asta cu o influenceriță din online, care mai este și COO la o companie fondată de tatăl ei, care oferă „consiliere specializată.”

Chaney Jones este cu 20 de ani mai tânără decât Ye și seamănă perfect cu Kim, după cum poți obseva și tu cu ușurință.


 


Mai mult, Kanye a postat pe contul lui de Instagram o imagine făcută de paparazzi cu ei doi, alături de care a pus un emoji cu inimă neagră. Nu se știe cât va dura această relație și nici ce așteptări are West de la ea, dar cert este că viața lui amoroasă pare un roller coaster constant.


În ceea ce o privește pe Kim, surse din anturajul ei susțin că nu-i pasă de relațiile fostului soț. „Kim a văzut poze cu Chaney și crede că Chaney ar trebui să fie ea însăși și să nu mai încerce să o imite. Dar, dacă Chaney vrea să facă asta pentru a primi atenția pe care o caută, sau pentru a-l cuceri pe Kanye, așa să fie. Kim se concentrează pe ea, copiii ei și pe relația cu Pete Davidson”, spun acestea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.