Kiss Music News

Travis Scott vorbește despre tragedia întâmplată în timpul festivalului Astroworld: „Vreau să-mi vindec comunitatea”

Travis Scott rupe tăcerea și vorbește despre tragedia întâmplată în timpul festivalului pe care l-a organizat în America, Astroworld.

În noiembrie 2021, în timpul show-ului rapper-ului din cadrul evenimentului, 10 tineri au murit și sute au fost răniți, după ce s-a creat o foarte mare aglomerație, iar oamenii au ajuns să se calce în picioare.

Scott a notat pe contul său de Instagram că a lansat o campanie filantropică, „Project HEAL”, în încercarea de a veni în ajutorul comunității sale.

„În ultimele luni mi-am luat timpul și spațiul pentru a ține doliu, pentru a mă gândi și a face partea mea de vindecare în folosul comunității. Mai important de atât, vreau să-mi folosesc resursele și platforma pentru a genera schimbare concretă. Asta va fi o aventură de o viață pentru mine și familia mea.

Deși este ușor pentru corporații și instituții să stea în umbră, mă simt un leader al comunității mele și trebuie să ies în față în momentele în care este nevoie de mine. Împreună cu echipa mea am creat Project HEAL, pentru a genera acțiuni necesare către soluții reale, pentru a transforma toate evenimentele în spații extrem de sigure.

Voi onora mereu victimele tragediei Astroworld și vor rămâne mereu în inima mea”, a scris artistul.


El a încheiat prin a spune că mereu a „dat înapoi” și a creat oportunități pentru tineri și va face asta cât timp va avea ocazia.

Este a treia oară când Travis a vorbit despre tragedie, după ce a dat un video inițial, imediat după festival, iar apoi un interviu.


În noiembrie, în clipa în care Jacques Bermon Webster, pe numele său real, a urcat pe scenă, mulțumea era deja adunată în fața scenei, pentru a-l vedea mai bine. Mulți dintre ei au reușit să intre la concert fără să aibă bilete. Autoritățile au declarat că show-ul din Houston a avut peste 50.000 de oameni în public.

La final de concert, peste 300 de tineri au fost răniți și 13 au avut nevoie de spitalizare. Rapper-ul a fost acuzat și criticat de multe ori pentru că nu a oprit show-ul, dar a declarat de fiecare dată că nu a fost conștient de situația din public și a aflat despre cele întâmplate abia după ce s-a dat jos de pe scenă.


Cea mai tânără victimă a tragediei a fost un băiețel de 9 ani, Ezra Blount.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.